Windows Phone 7.8 zou over twee weken komen

Windows Phone 8 is gepresenteerd en nu is het wachten op de nieuwe toestellen met dit OS. De bestaande toestellen krijgen Windows 7.8, en daarvan was nog geen releasedatum bekend. Een Italiaans blog meldt nu dat die update er over twee weken aan komt.

Windows Phone 7.8

Het gerucht dat 7.8 over twee weken de lucht in gaat, is gebaseerd op een posting van een bezoeker van de Italiaanse Windpws Phone-pagina op Facebook. Die posting is echter snel verwijderd. De bezoeker wist te melden dat er een hoop nieuwe functionaliteit naar de bestaande Windows Phone 7-toestellen komen. Die toestellen zijn niet in staat om op Windows Phone 8 te draaien.

De bezoeker maakt melding van een nieuw startscherm. Voorts is er integratie met Xbox Music Store en Xbox Smartglass. Ook deelt de agenda-tegel informatie met andere apps.

De poster vertelt dat 7.8 kort na Windows Phone 8 wordt gelanceerd. Ergens begin november dus, in ieder geval voor december. De update is bedoeld als goedmaker voor de mensen die het afgelopen jaar een Windows Phone hebben gekocht die niet te updaten valt naar WP8. Eigenaren van een Nokia Lumia 800 of 900 bijvoorbeeld. Om die klanten niet teveel in de steek te laten zo kort na de aankoop van hun toestel, is 7.8 bedacht, en Microsoft doet zijn best om dat zoveel mogelijk op Windows Phone 8 te laten lijken.

Bron: The Next Web

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters