Windows Phone 7.8 zou over twee weken komen

Windows Phone 8 is gepresenteerd en nu is het wachten op de nieuwe toestellen met dit OS. De bestaande toestellen krijgen Windows 7.8, en daarvan was nog geen releasedatum bekend. Een Italiaans blog meldt nu dat die update er over twee weken aan komt.

Windows Phone 7.8

Het gerucht dat 7.8 over twee weken de lucht in gaat, is gebaseerd op een posting van een bezoeker van de Italiaanse Windpws Phone-pagina op Facebook. Die posting is echter snel verwijderd. De bezoeker wist te melden dat er een hoop nieuwe functionaliteit naar de bestaande Windows Phone 7-toestellen komen. Die toestellen zijn niet in staat om op Windows Phone 8 te draaien.

De bezoeker maakt melding van een nieuw startscherm. Voorts is er integratie met Xbox Music Store en Xbox Smartglass. Ook deelt de agenda-tegel informatie met andere apps.

De poster vertelt dat 7.8 kort na Windows Phone 8 wordt gelanceerd. Ergens begin november dus, in ieder geval voor december. De update is bedoeld als goedmaker voor de mensen die het afgelopen jaar een Windows Phone hebben gekocht die niet te updaten valt naar WP8. Eigenaren van een Nokia Lumia 800 of 900 bijvoorbeeld. Om die klanten niet teveel in de steek te laten zo kort na de aankoop van hun toestel, is 7.8 bedacht, en Microsoft doet zijn best om dat zoveel mogelijk op Windows Phone 8 te laten lijken.

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hakan Topac -

    ik wou de lumia 920 kopen, dus dat is eigenlijk dan overbodig?
    dan ga ik wel voor de 800 of 900, maar weten jullie misschien wat het verschil is met de scherm resolutie tussen deze drie? is het verschil groot?

    1. Danijel -

      Dat is best fors. De nieuwe Lumia's hebben een HD-resolutie terwijl de oude nog een WVGA-resolutie hebben. Daarnaast is de camera ook een stuk beter van de 920.

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters