'Windows Phone 8 zal applicaties van Windows Phone 7.5 gaan ondersteunen'

Een medewerker van Microsoft heeft in een tweet gezegd dat de volgende grote update van Windows Phone backwards compatible zal zijn met de applicaties van Windows Phone 7.5. Onduidelijk is wat de medewerker bedoelt met de volgende grote update van het OS.

Brand Watson reageerde op een Tweet van Eldart Murtazin die beweerde dat Windows Phone 7.5-applicaties niet zullen werken op Windows Phone 8. Volgens Murtazin moeten de applicaties herschreven worden door ontwikkelaars om te kunnen werken op het volgende platform van Microsoft. Watson, verantwoordelijk voor applicaties en ontwikkelaars bij Windows Phone, heeft in een reactie op de tweet van Murtazin ontkracht dat dit het geval zal zijn.

Volgens Watson is Microsoft hierin heel duidelijk; “applicaties die vandaag geschreven worden door ontwikkelaars zullen ook op de volgende grote update van het OS gaan draaien”. Aangezien Murtazin rept over Windows Phone 8 in zijn tweet, is het aan te nemen dat Watson met zijn tweet bevestigt dat het OS backwards compatible zal zijn met Windows Phone 7.5-applicaties.

Eerder deze week kwam nog naar buiten dat Windows Phone 8-applicaties in C++ geschreven kunnen worden. Ook zal de kernel van het OS waarschijnlijk gelijk zijn aan Windows 8. Onduidelijk is dus hoe Microsoft ervoor gaat zorgen dat de applicaties van Windows Phone 7.5 ook op Windows Phone 8 zal gaan werken. De verwachting is dat Microsoft de eerste details van het vernieuwde OS eind februari bekend zal gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. smoking -

    idd Zathor heeft gelijk. een pc moet een pc blijven en geen mobiel ik ga zeker niet over stappen op windows 8. ik blijf lekker op windows 7 ultimate voorlopig,:Y

  2. Zothor -

    lijkt me sterk als ze het niet zouden doen dan kun je vrijwel gedag zeggen tegen de halve market place dan maken ze in een klap heel windows phone af. je gaat toch ook geen nieuwe auto introduceren en dan de deuren er vanaf halen.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters