'Windows Phone 8 zal applicaties van Windows Phone 7.5 gaan ondersteunen'

Een medewerker van Microsoft heeft in een tweet gezegd dat de volgende grote update van Windows Phone backwards compatible zal zijn met de applicaties van Windows Phone 7.5. Onduidelijk is wat de medewerker bedoelt met de volgende grote update van het OS.

Brand Watson reageerde op een Tweet van Eldart Murtazin die beweerde dat Windows Phone 7.5-applicaties niet zullen werken op Windows Phone 8. Volgens Murtazin moeten de applicaties herschreven worden door ontwikkelaars om te kunnen werken op het volgende platform van Microsoft. Watson, verantwoordelijk voor applicaties en ontwikkelaars bij Windows Phone, heeft in een reactie op de tweet van Murtazin ontkracht dat dit het geval zal zijn.

Volgens Watson is Microsoft hierin heel duidelijk; “applicaties die vandaag geschreven worden door ontwikkelaars zullen ook op de volgende grote update van het OS gaan draaien”. Aangezien Murtazin rept over Windows Phone 8 in zijn tweet, is het aan te nemen dat Watson met zijn tweet bevestigt dat het OS backwards compatible zal zijn met Windows Phone 7.5-applicaties.

Eerder deze week kwam nog naar buiten dat Windows Phone 8-applicaties in C++ geschreven kunnen worden. Ook zal de kernel van het OS waarschijnlijk gelijk zijn aan Windows 8. Onduidelijk is dus hoe Microsoft ervoor gaat zorgen dat de applicaties van Windows Phone 7.5 ook op Windows Phone 8 zal gaan werken. De verwachting is dat Microsoft de eerste details van het vernieuwde OS eind februari bekend zal gaan maken.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters