Windows Phone; Betaalbare innovatie – ADV

Na Android en iOS is Windows Phone (WP) het derde besturingssysteem voor telefoons. De meeste consumenten durven de stap naar WP vaak niet te maken. Dit vanwege de relatieve onbekendheid van het besturingssysteem. Maar, is dit wel terecht? Laat we eens kijken naar de mogelijkheden van WP.

Als we wat dieper ingaan op de mogelijkheden en voordelen van WP, dan kan dit OS je namelijk wel eens positief verrassen. De interface is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en de Live Tiles houden je helemaal up-to-date. Bovendien kun je het startscherm en de Live Tiles naar jouw smaak aanpassen. Het is bovendien erg gemakkelijk om de meest belangrijke dingen, zoals contacten, foto’s en muziek over te zetten naar Windows Phone. Office en andere Microsoft-diensten zijn veel beter geïntegreerd dan bij andere besturingssystemen. Dit betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van Word, Excel en PowerPoint. Via OneDrive kun je documenten eenvoudig delen met anderen. Ideaal voor zakelijk gebruik, of voor de studie.

Verder heb je op je smartphone een ingebouwd Xbox Live account; hierdoor kan je de beste games spelen op je toestel en blijf je in contact met je vrienden via Xbox Live. Alle populaire Apps zijn gewoon te downloaden via de Windows Store. Zo bieden alle grote Nederlandse banken Apps aan, kun je gewoon Whatsappen, check je de tijden van het openbaar vervoer via 9292 en krijg je uitstekende gratis navigatie. Je hebt al een Windows Phone van Nokia bij een abonnement vanaf €10.- per maand. Het topmodel van Nokia, de 930 is al gratis bij een abonnement van €29,- per maand. Al deze innovatie is dus heel betaalbaar. Bekijk op Belsimpel.nl de tien beste Windows Phone toestellen en de beste Windows Phone deals van dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters