Windows Phone; Betaalbare innovatie – ADV

Na Android en iOS is Windows Phone (WP) het derde besturingssysteem voor telefoons. De meeste consumenten durven de stap naar WP vaak niet te maken. Dit vanwege de relatieve onbekendheid van het besturingssysteem. Maar, is dit wel terecht? Laat we eens kijken naar de mogelijkheden van WP.

Als we wat dieper ingaan op de mogelijkheden en voordelen van WP, dan kan dit OS je namelijk wel eens positief verrassen. De interface is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en de Live Tiles houden je helemaal up-to-date. Bovendien kun je het startscherm en de Live Tiles naar jouw smaak aanpassen. Het is bovendien erg gemakkelijk om de meest belangrijke dingen, zoals contacten, foto’s en muziek over te zetten naar Windows Phone. Office en andere Microsoft-diensten zijn veel beter geïntegreerd dan bij andere besturingssystemen. Dit betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van Word, Excel en PowerPoint. Via OneDrive kun je documenten eenvoudig delen met anderen. Ideaal voor zakelijk gebruik, of voor de studie.

Verder heb je op je smartphone een ingebouwd Xbox Live account; hierdoor kan je de beste games spelen op je toestel en blijf je in contact met je vrienden via Xbox Live. Alle populaire Apps zijn gewoon te downloaden via de Windows Store. Zo bieden alle grote Nederlandse banken Apps aan, kun je gewoon Whatsappen, check je de tijden van het openbaar vervoer via 9292 en krijg je uitstekende gratis navigatie. Je hebt al een Windows Phone van Nokia bij een abonnement vanaf €10.- per maand. Het topmodel van Nokia, de 930 is al gratis bij een abonnement van €29,- per maand. Al deze innovatie is dus heel betaalbaar. Bekijk op Belsimpel.nl de tien beste Windows Phone toestellen en de beste Windows Phone deals van dit moment.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters