Windows Phone-bezitters in niet-ondersteunde landen starten petitie

Windows Phone 7-bezitters die een toestel hebben in één van de vele landen die nog niet door Microsoft worden ondersteund, zijn een petitie begonnen om toegang te krijgen tot de Windows Marketplace.

windows marketplace

Microsoft ondersteunt het platform in nog maar zeventien landen. Het is de bedoeling dat later de rest van de wereld aan de beurt komt, maar dat gaat velen in niet-ondersteunde landen – waaronder Nederland – veel te langzaam.

Eén van de gevolgen van de niet-ondersteuning is dat telefoonbezitters de Marketplace niet in kunnen. En dus niets kunnen downloaden van de dik vierduizend apps die inmiddels voor Windows Phone 7 te krijgen zijn.

Een online petitie moet Microsoft nu tot daden dwingen, want vreemd genoeg zijn de WP7-telefoons wel in veel niet-ondersteunde landen te koop. De enige manier om toegang te krijgen tot de Windows Marketplace vanuit die landen, is een live-id aanmaken waarbij je aangeeft dat je uit één van de zeventien ondersteunde landen komt. Maar dit kan later weer tot grote problemen leiden als de ondersteuning zich uitbreidt naar het land waar je wel bent.

Genoeg is genoeg, vinden inmiddels 101 ondertekenaars van de petitie, open met die Marketplace. Hier kun je de petitie bekijken en eventueel ondertekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. HTC-freak -

  Dennis.!!

  Dat je anti MS bent is overduidelijk. 😛
  Dat die 101 en mensen klagen over de market vind ik er dom, of ze hebben geen info over WP7 gelezen voordat ze hem aanschaften. Werkt prima bij mij met een ander live id. De mensen moeten gewoon even geduld hebben. MS is naar mijn idee erg duidelijk dat er nog geen ondersteunig is in NL. Ze proberen het toch nog ook niet aan de man te brengen hier.:P:P

 2. Dennis -

  Dat microsoftie is toch wel zo ontzettend triest als
  je dit weer leest, hoe de #$% is het nou mogelijk dat dit niet beschikbaar is in Nederland bijv.? Je wordt genaaid waar je zelf bij staat met zo'n windows phony .. gek he al die klachten, gek he dat het niet best verkoopt .. sjonge jonge die gasten leren het ook echt nooit. Vraag me af wat die bolle bozen daar nou heel de dag doen op kantoor … samen gevat: LEKKER SUF

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters