Windows Phone Mango-toestel Fujitsu IS12T gaat bijna duizend dollar kosten

De Fujitsu IS12T smartphone, de eerste die op Windows Phone Mango zal lopen, gaat erg veel geld kosten. In Japan wordt het mobieltje binnenkort op de markt gebracht voor een prijs die in de buurt komt van de iPhone: 960 dollar. Dat is 666 euro.

Fujitsu IS12T

De telefoon van Fujitsu is onlangs gelekt. Hoewel de prijzen van de huidige Windows Phone 7-toestellen de laatste maanden erg aan het dalen zijn, is er van een prijsdaling bij de nieuwe lichting niets te merken. De Fujitsu-telefoon wordt zelfs duurder dan de meeste Android-superphones.

De prijs van de Fujitsu-WP7.5 telefoon is online gezet door een Japanse winkel. De prijs van 960 dollar geldt voor een simlockvrij en contractvrij toestel. Wie er een tweejarig abonnement bij afsluit, betaalt nog altijd 458 dollar.

Voor die prijs krijg je wel een toestel met een 13 megapixelcamera, 32 GB intern geheugen en een duale functie wat de netwerken betreft: het toestel kan zowel GSM- als CDMA-netwerken aan. Het komt in meerdere kleuren en is waterdicht, wat een redelijk unieke functie is voor een smartphone. Maar ondanks al deze extra’s is dit toestel zelfs voor Japanse begrippen erg duur.

De verwachting is dan ook dat dit Windows Phone 7.5 Mango-toestel ondanks zijn geweldige hardware het groeiende aantal Androidtoestellen van diverse fabrikanten weinig concurrentie zal aandoen.

Bron: WM Poweruser

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters