Windows Phone Mango-toestel Fujitsu IS12T gaat bijna duizend dollar kosten

De Fujitsu IS12T smartphone, de eerste die op Windows Phone Mango zal lopen, gaat erg veel geld kosten. In Japan wordt het mobieltje binnenkort op de markt gebracht voor een prijs die in de buurt komt van de iPhone: 960 dollar. Dat is 666 euro.

Fujitsu IS12T

De telefoon van Fujitsu is onlangs gelekt. Hoewel de prijzen van de huidige Windows Phone 7-toestellen de laatste maanden erg aan het dalen zijn, is er van een prijsdaling bij de nieuwe lichting niets te merken. De Fujitsu-telefoon wordt zelfs duurder dan de meeste Android-superphones.

De prijs van de Fujitsu-WP7.5 telefoon is online gezet door een Japanse winkel. De prijs van 960 dollar geldt voor een simlockvrij en contractvrij toestel. Wie er een tweejarig abonnement bij afsluit, betaalt nog altijd 458 dollar.

Voor die prijs krijg je wel een toestel met een 13 megapixelcamera, 32 GB intern geheugen en een duale functie wat de netwerken betreft: het toestel kan zowel GSM- als CDMA-netwerken aan. Het komt in meerdere kleuren en is waterdicht, wat een redelijk unieke functie is voor een smartphone. Maar ondanks al deze extra’s is dit toestel zelfs voor Japanse begrippen erg duur.

De verwachting is dan ook dat dit Windows Phone 7.5 Mango-toestel ondanks zijn geweldige hardware het groeiende aantal Androidtoestellen van diverse fabrikanten weinig concurrentie zal aandoen.

Bron: WM Poweruser

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters