Windows Phone Mango-toestel Fujitsu IS12T gaat bijna duizend dollar kosten

De Fujitsu IS12T smartphone, de eerste die op Windows Phone Mango zal lopen, gaat erg veel geld kosten. In Japan wordt het mobieltje binnenkort op de markt gebracht voor een prijs die in de buurt komt van de iPhone: 960 dollar. Dat is 666 euro.

Fujitsu IS12T

De telefoon van Fujitsu is onlangs gelekt. Hoewel de prijzen van de huidige Windows Phone 7-toestellen de laatste maanden erg aan het dalen zijn, is er van een prijsdaling bij de nieuwe lichting niets te merken. De Fujitsu-telefoon wordt zelfs duurder dan de meeste Android-superphones.

De prijs van de Fujitsu-WP7.5 telefoon is online gezet door een Japanse winkel. De prijs van 960 dollar geldt voor een simlockvrij en contractvrij toestel. Wie er een tweejarig abonnement bij afsluit, betaalt nog altijd 458 dollar.

Voor die prijs krijg je wel een toestel met een 13 megapixelcamera, 32 GB intern geheugen en een duale functie wat de netwerken betreft: het toestel kan zowel GSM- als CDMA-netwerken aan. Het komt in meerdere kleuren en is waterdicht, wat een redelijk unieke functie is voor een smartphone. Maar ondanks al deze extra’s is dit toestel zelfs voor Japanse begrippen erg duur.

De verwachting is dan ook dat dit Windows Phone 7.5 Mango-toestel ondanks zijn geweldige hardware het groeiende aantal Androidtoestellen van diverse fabrikanten weinig concurrentie zal aandoen.

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters