Windows Phone Marketplace heeft 40.000 applicaties aan boord

De Windows Phone Marketplace heeft inmiddels 40.000 applicaties in de store zitten. De honderdduizend stuks zal naar verwachting in 2012 gehaald gaan worden.

Dit blijkt uit gegevens van All About Windows Phone. Volgens de site heeft de Marketplace van Microsoft inmiddels meer dan 40.000 applicaties in de winkel. Dit aantal groeit ongeveer met 1000 stuks per week. De verwachting is dan ook dat de 100.000-mijlpaal al in de eerste helft van 2012 gehaald wordt.

De meeste applicaties in de winkel bestaan uit games en boeken. Daarnaast staat op een goede derde plaats tools en productiviteit en op de vierde plek entertainment. Ook nieuws en weer zijn goed vertegenwoordigd in de Marketplace. De groei van de applicatiewinkel gaat sneller dan die van de Android Market en de iOS store vergeleken met dezelfde periode nadat beide nieuwe systemen waren geïntroduceerd. Met de launch van Nokia’s Windowstelefoons is de verwachting dat het aanbod in de applicatiewinkel flink zal groeien, aangezien de doelgroep flink wordt vergroot.

Windows Phone marketplace

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. smoking -

  beetje lulkoek wat je zegt. microsoft windows 7 is gemaakt door verschilende bedrijven en glas display nokia ging snel stuk. sg2 kan niet stuk.;)

  1. Forrestall -

   Nee, jij schrijft duidelijk Nederlands.. Heb jij wel enig idee waar dit artikel en de reacties over gaan? Ogenschijnlijk ben je meer dan alleen de context kwijt 😉

  1. Marcel -

   Nee het is inderdaad beter om in zee te gaan met een bedrijf dat alle data in de wereld beheert en ongevraagd mijn router gebruikt of een bedrijf dat producten maakt van glas zodat je naast je glasverzekering van je huis er ook een voor je telefoon moet hebben. Die Nokia met ramen (windows) kan tenminste wat hebben.

   gelukkig hebben we allemaal een keuze anders zou de wereld wel saai worden. Elk systeem heeft zijn voor- en nadelen.

  2. carlos -

   @smoking,
   Microsoft domineerd zeker kijk maar om je heen, bewijs is overal te vinden, dus zeker een goede zet van nokia. Apple en android is zo verledentijd :Y 😉

 2. Menno -

  De telefoon is echt super, ben vooral helemaal weg van Mix Radio, gratis playlists luisteren van je favoriete muziek, heb net Franse rap ontdekt, en aanbod is eindeloos. Je geeft aan wat je favoriete artiesten zijn en er wordt automatisch een playlist voor je aangemaakt. Enige nadeel vind ik het ontbreken van aantal apps zoals Bloomberg, maar zal niet lang duren voordat die er bij komen.

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters