Windows Phone Marketplace heeft 50.000 gepubliceerde apps

De applicatiewinkel van Microsoft heeft inmiddels 50.000 gepubliceerde applicaties in de virtuele schappen. Desondanks is een paar duizend apps alweer uit de winkel verdwenen.

Nog geen maand na het bereiken van de 40.000 apps is de winkel van Microsoft inmiddels snel doorgegroeid naar de 50.000 apps. Volgens All About Windows Phone heeft de winkel inmiddels 50.000 gepubliceerde applicaties. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat 6000 applicaties missen uit de winkel doordat ontwikkelaars deze hebben teruggetrokken. Ook is een aantal apps verwijderd door Microsoft.

Als het huidige tempo doorgaat, zal de applicatiewinkel van Microsoft met ongeveer 2000 applicaties per week groeien. Dat houdt in dat binnen een half jaar het aantal al op 100.000 apps komt voor Windows Phone. Het tempo waarmee de winkel groeit is hoger dan dat van het Android OS in het begin. Hoewel het Android OS nu qua apps harder groeit, deed de Market van Android er 19 maanden over om 50.000 apps te bereiken. De Marketplace van Microsoft heeft er slechts 14 maanden over gedaan. De iOS App Store van Apple is alleen sneller gegroeid dan beide winkels, deze had slechts 12 maanden nodig om dit aantal te bereiken.

Windows Phone Marketplace

 

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Dat denk ik ook niet. Maar nu weet je in ieder geval een beetje waarom ik je reacties soms verwijder, en hopelijk ook hoe je ervoor kunt zorgen dat dat niet meer hoeft. Welterusten!

 1. smoking -

  ik snap je punt maar als iedere item het zelfde bericht zou hebben dan kan ik het begrijpen.
  ieder bericht is zowizo anders. dus ik hoop dat jullie het laten staan. en als ik zeg dat ik hoop dat het flopt is er ook niks verkeerd aan.

  1. Dominick -

   Het is niet precies hetzelfde nee, maar het komt wel steeds op precies hetzelfde neer. En van mij mag je ook best hopen dat Windows Phone flopt, en dat zeggen. Maar niet elke dag als er ook maar de kleinste aanleiding toe is. Maar ik denk dat m'n punt wel duidelijk is 😉

 2. smoking -

  ik vindt het slecht is niks verkeerds aan.

  op andere plekken zegt iemand anders iets slecht over andriod. wat niet klopt en jullie laten het staan. is het zelfde als hij ook een mening heeft wat me gewoon duidelijk is dat microsoft te veel domineerd denken dat ze zo goed zijn en ik wil mensen waarschuwen er voor en dat andriod zo instabiel is klopt van geen kanten.
  andriod is juist super stabiel.
  en microsoft en apple zijn onbetrouwbaar.

  1. Dominick -

   Als jij soms eens, als het even kan onderbouwd, verteld dat Microsoft of Windows Phone of wat dan ook slecht is, is dat geen enkel probleem. Maar als je onder ieder bericht waar Microsoft in voorkomt iets neerzet in de trant van "android is beter, windows phone is vijf keer niets en ik hoop dat het flopt" dan is het op een gegeven moment gewoon te veel. Dat geldt precies hetzelfde als het over Android, Google, Apple, Samsung, LG, Nokia of weet ik veel wat zou gaan.

 3. smoking -

  het zal toch niet tippen dan andriod. ik hoop echt dat windows phone een flop wordt.

  erg laag om reactie te verwijderen allaboutphones.

  geef is gewoon een reden. ik mag mij mening zeggen

  vrij voor meningsuiting en jullie verwijderen het erg zwak.

  1. Dominick -

   Dat zie je toch echt verkeerd. Je mening mag je zeker kwijt, en volgens mij staat die ook nog genoeg keer op onze site zonder dat we hem verwijderd hebben. Alleen zet jij steevast onder elk artikel waar ook maar het woord Windows of Microsoft in voorkomt hoe slecht het allemaal wel niet is. En op een gegeven moment is dat niet meer je mening geven, maar gewoon flamen. En daar zijn we iets minder van gecharmeerd.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters