'Windows Phone Tango en Apollo volgen elkaar snel op'

Een blog heeft melding gemaakt van de toekomstige lanceerdata van Windows Phone Tango en Apollo. Tango zal tijdens de CES geïntroduceerd worden en een klein half jaar later zal Apollo al worden uitgerold.

De bron laat weten dat hij de data van een ‘industriebron’ heeft vernomen. Volgens de bron zal Windows Phone Tango, de update na Mango, op 13 januari aangekondigd worden door Microsoft. Tango zal gelijk op de Nokia Lumia 719 draaien en de Lumia 900. Beide toestellen zullen volgens het verhaal eveneens op de 13e worden aangekondigd.

Tango zal ondersteuning bieden voor LTE en daarnaast voor kleinere schermresoluties, waardoor goedkopere telefoons geproduceerd kunnen worden op basis van het OS. De Tango-update is vooral voor opkomende markten bedoeld en wordt niet gezien als een grote update voor de rest van de wereld.

De Apollo-update zal echter wel veel om het lijf hebben. Deze zal halverwege 2012 bekend gemaakt worden door Microsoft. De eerste telefoons voorzien van Apollo zullen snel volgens tijdens Nokia Connection 2012 dat op 21 juni 2012 van start zal gaan. Daar zal Nokia zijn nieuwe paradepaardjes bekendmaken die een dualcore-processor mee krijgen, NFC-ondersteuning en een groter scherm. Ook wordt er gerept over een nieuwe camerasmartphone van Nokia, die draait op Windows Phone.
Ook de eerste tablet die draait op Windows 8 zal tijdens Nokia Connection bekend worden gemaakt. Dit is in lijn met eerdere geruchten.

Nokia Connection

 

Bron: gsmarena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. willo -

  Over de verschillende ecosystemen kun je van mening verschillen maar Nokia heeft met de lumia 800 op dit moment wel het beste design en bouwkwaliteit. Dus in dat opzicht kijk ik zeker ook uit naar hun nieuwe toestellen!

  1. Angelo -

   Mijn reactie`s zijn misschien ook niet altijd zinvol.. maar die van jou lijken echt nergens op!!

   Android is het meest verkocht maar ABSOLUUT niet de beste. Persoonlijk vind ik het het mooiste OS, maar het is zo lek als een mandje, loop geregeld vast, en de market is niet betrouwbaar. Dus voor zakelijke mensen, en mensen die een betrouwbaar apparaat willen is android geen optie meer.

   Heb van de week mijn Galaxy nexus terug gebracht. Geen gesprekken kunnen aannemen, vastlopen enz.. 600€ is hij zeker niet waard ook al heeft hij mooie specs.. Belllen mailen en sms blijven voor mij het belangrijkst, en een lief spelletje op een mooi scherm is voor mij bijzaak!!

   1. Jeroen -

    @Angelo, mijn opmerking was niet voor jou bedoeld :Y, regelmatig zit ik hier één en ander te lezen en smoking heeft werkelijkwaar altijd alleen maar commentaar.

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters