'Windows Phone Tango en Apollo volgen elkaar snel op'

Een blog heeft melding gemaakt van de toekomstige lanceerdata van Windows Phone Tango en Apollo. Tango zal tijdens de CES geïntroduceerd worden en een klein half jaar later zal Apollo al worden uitgerold.

De bron laat weten dat hij de data van een ‘industriebron’ heeft vernomen. Volgens de bron zal Windows Phone Tango, de update na Mango, op 13 januari aangekondigd worden door Microsoft. Tango zal gelijk op de Nokia Lumia 719 draaien en de Lumia 900. Beide toestellen zullen volgens het verhaal eveneens op de 13e worden aangekondigd.

Tango zal ondersteuning bieden voor LTE en daarnaast voor kleinere schermresoluties, waardoor goedkopere telefoons geproduceerd kunnen worden op basis van het OS. De Tango-update is vooral voor opkomende markten bedoeld en wordt niet gezien als een grote update voor de rest van de wereld.

De Apollo-update zal echter wel veel om het lijf hebben. Deze zal halverwege 2012 bekend gemaakt worden door Microsoft. De eerste telefoons voorzien van Apollo zullen snel volgens tijdens Nokia Connection 2012 dat op 21 juni 2012 van start zal gaan. Daar zal Nokia zijn nieuwe paradepaardjes bekendmaken die een dualcore-processor mee krijgen, NFC-ondersteuning en een groter scherm. Ook wordt er gerept over een nieuwe camerasmartphone van Nokia, die draait op Windows Phone.
Ook de eerste tablet die draait op Windows 8 zal tijdens Nokia Connection bekend worden gemaakt. Dit is in lijn met eerdere geruchten.

Nokia Connection

 

Bron: gsmarena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters