'Windows Phone Tango en Apollo volgen elkaar snel op'

Een blog heeft melding gemaakt van de toekomstige lanceerdata van Windows Phone Tango en Apollo. Tango zal tijdens de CES geïntroduceerd worden en een klein half jaar later zal Apollo al worden uitgerold.

De bron laat weten dat hij de data van een ‘industriebron’ heeft vernomen. Volgens de bron zal Windows Phone Tango, de update na Mango, op 13 januari aangekondigd worden door Microsoft. Tango zal gelijk op de Nokia Lumia 719 draaien en de Lumia 900. Beide toestellen zullen volgens het verhaal eveneens op de 13e worden aangekondigd.

Tango zal ondersteuning bieden voor LTE en daarnaast voor kleinere schermresoluties, waardoor goedkopere telefoons geproduceerd kunnen worden op basis van het OS. De Tango-update is vooral voor opkomende markten bedoeld en wordt niet gezien als een grote update voor de rest van de wereld.

De Apollo-update zal echter wel veel om het lijf hebben. Deze zal halverwege 2012 bekend gemaakt worden door Microsoft. De eerste telefoons voorzien van Apollo zullen snel volgens tijdens Nokia Connection 2012 dat op 21 juni 2012 van start zal gaan. Daar zal Nokia zijn nieuwe paradepaardjes bekendmaken die een dualcore-processor mee krijgen, NFC-ondersteuning en een groter scherm. Ook wordt er gerept over een nieuwe camerasmartphone van Nokia, die draait op Windows Phone.
Ook de eerste tablet die draait op Windows 8 zal tijdens Nokia Connection bekend worden gemaakt. Dit is in lijn met eerdere geruchten.

Nokia Connection

 

Bron: gsmarena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters