Winkelprijs Nokia N9 bekendgemaakt

De winkelprijs van de Nokia N9 is bekendgemaakt. De eerste, en naar het zich laat aanzien ook de laatste MeeGo-telefoon van de Finse fabrikant gaat voor 458 euro de deur uit.

Nokia N9-00

Dat bedrag (660 dollar) geldt voor de goedkope variant met 16 Gb geheugen. De duurdere Nokia N9 met 64 Gb geheugen gaat 749 dollar kosten. Omgerekend is dat 520 euro.

Een en ander werd duidelijk na uitlatingen van Colin Giles, vice-president sales van Nokia. Hij maakte de prijzen bekend. Erg goedkoop zijn de toestellen dus niet, maar dit zijn de adviesprijzen van de fabrikant en de prijs van een N9 in combinatie met een telefoonabonnement is natuurlijk nog niet bekend. De telco’s die het toestel gaan verkopen, zullen er ongetwijfeld een subsidie op geven.

Ondanks de in dollars hoge prijs, valt het nog mee met de Nokia N9; het toestel schaart zich in dezelfde prijscategorie als de topmodellen met Android erop.

Zoals bekend heeft de N9 heel aardige specificaties. Er zitten geen knoppen op de voorkant, dat geheel bedekt is met een 3,9 inch touchscreen dat een beetje is gebogen en van bijna onbreekbaar glas is gemaakt. Er zit een 8 megapixel camera in van Carl Zeiss en het toestel draait dus op MeeGo, en zou in de nabije toekomst wellicht ook Android-apps kunnen draaien als de geruchten daarover kloppen.

Bron: Pocketnow

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters