Winnaar beste winkelketen in de telecom bekend

Ook dit jaar heeft weer de Telegraaf een onderzoek gedaan naar de beste winkelketen van Nederland. Eén van de onderzochte branches was ook de Telecomsector.

De beste winkelketen van Nederland is een onderzoek van de Telegraaf en Elsevier. De Beste Winkelketen van Nederland is de grootste verkiezing van Nederland, gehouden onder consumenten. In het onderzoek van 2007 hebben 74.000 Nederlandse consumenten van 15 jaar of ouder bijna 800.000 individuele winkel beoordelingen gegeven. Zij hebben de winkelketens beoordeeld op verschillende aspecten en hebben per branche aangegeven hoe belangrijk ze deze aspecten vinden. Hierdoor kan een retailer niet alleen zien hoe goed of slecht je het doet op elk aspect, maar ook welk aspect de klant graag wil dat de retailer goed (of beter) doet. De favoriete winkelformule blijkt voor het derde jaar op rij Ikea te zijn. Naast één overall-prijs zijn er twaalf prijzen per branche, zo is er dus ook de Telecom Branche.

Vorig jaar stond op de eerste plaats in de Telecom Branche de Media Markt en op de voet gevolgd door BelCompany en The PhoneHouse. Echter zijn gisteren de beste ketens van 2007 bekendgemaakt en dit jaar kwam als winnaar BelCompany uit de bus. T-Mobile bekleed deze keer de tweede prijs en The PhoneHouse moet het wederom doen met de 3e plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters