Winnaars Telecom Awards 2014 bekend

De winnaars van de eerste editie van de Telecom Awards zijn bekend. Grote winnaar is Microsoft en daarnaast hebben ook Samsung, Acer en Motorola een prijs gewonnen.

Medio november sloegen zes Nederlandse tech- en telecomsites de handen ineen voor de organisatie van de onafhankelijke Telecom Awards. Fabrikanten werden in de gelegenheid gesteld zelf toestellen te nomineren in drie prijscategorieën, zodat van selectie op basis van eventuele persoonlijke voorkeur bij de juryleden geen sprake kon zijn. In elke categorie zijn twee Telecom Awards uitgereikt; het beste product en de beste koop. De jury, bestaande uit experts van All About Phones, Androidworld, GSM Helpdesk Nederland, Hardware.Info, Mobile Cowboys en PortableGear, heeft alle genomineerde toestellen onafhankelijk beoordeeld.

Daarbij is gekozen voor een combinatie van benchmark tests en het beoordelen van de meest belangrijke functies van de toestellen door de zes juryleden. Belangrijk daarbij waren onder andere de prestaties van de camera en de kwaliteit van het beeldscherm, het OS en de User Interface en de materiaalkeuze en esthetiek van de hardware. Voor het bepalen van de beste koop per categorie werden de actuele, gemiddelde verkoopprijzen genomen om tot een objectieve prijs-prestatie score te komen. Na het verzamelen en berekenen van alle beoordelingen, benchmarks en juryrapporten rolden de volgende zes winnaars uit de bus.

De winnaars van 2014:

  Beste Product in de categorie Entry-Level (tot 200 euro): Motorola Moto G (2014)
  Beste Koop in de categorie Entry-Level (tot 200 euro): Nokia Lumia 630

  Beste Product in de categorie Mid-Range (200 tot 400 euro): Nokia Lumia 830
  Beste Koop in de categorie Mid-Range (200 tot 400 euro): Acer Liquid Jade

  Beste Product in de categorie High-End (vanaf 400 euro): Samsung Galaxy Note 4
  Beste Koop in de categorie High-End (vanaf 400 Euro): Nokia Lumia 930

Meer informatie over de uitslag vind je op de website van de Telecom Awards. Alle winnaars zie je hieronder afgebeeld.

Winnaars Telecom Awards 2014 bekend hero image 5 uitslag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jochem van Hulten -

  Ik vind het ook heel jammer dat de producten van Sony buiten de prijzen zijn gevallen. echt goede producten en alle extra's die er bij komen gratis AVG PRO, garmin navigatie, sony lounge waarbij je super veel kunt winnen en informatie kan vinden. Alle extra opties zoals de thema's die alles aanpassen de mooie zachte schil over Android heen. Ik vind Sony echt geweldig 😉

 2. Mauricio Metiary -

  Toch jammer dat de Compact serie van Sony(Z1 en Z3 Compact) buiten de prijzen zijn gevallen. Vrijwel overal komen ze goed tot zeer goed uit de test en Sony is de enige fabrikant die relatief kleine Android telefoons maken met high end specs en dus gehoor geeft aan een doelgroep die niet met een 'koelkast' wil rondlopen. Geen mini versie met gelijk mindere specs wat je ziet bij HTC, Samsung, LG enz

  1. Danijel -

   We hebben ze niet uitgenodigd dit jaar omdat het te kort dag was. Volgend jaar mogen ze mee doen, al is de kans klein dat OnePlus mee zal doen.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters