Witte LG Optimus 3D Speed is onderweg

Uit een interview met het team dat verantwoordelijk was voor het ontwerpen en tot stand brengen van de LG Optimus 3D Speed, is naar voren gekomen dat ook de witte variant van het toestel onderweg is. Op een foto is de witte versie inmiddels ook al te zien.

In het interview gaat het team dat verantwoordelijk was voor het bedenken en tot stand brengen van de LG Optimus 3D Speed in op het hele proces van ontwerp tot productie. Zo laat het team weten dat de ontwikkeling van het toestel eind augustus 2010 begon. De eerste werkende prototypes werden begin februari opgeleverd van dit jaar, precies op tijd voor het Mobile World Congress. De ontwikkeling van de LG Optimus 2X Speed begon in maart 2010 en werd een klein jaar later opgeleverd door de fabrikant.

De medewerkers van LG beschrijven in het interview dat er redelijk wat pioneer werk in het toestel ging omdat niemand nog een 3D-scherm had ontwikkeld die gen bril nodig had. Daarnaast was de 3D-camera vooral lastig te ontwikkelen omdat het opnemen van het 3D-effect bijzonder lastig bleek te zijn. Ook de afstand van het scherm tot de ogen en de kijkhoek was lastig op te zetten voor de 3D Speed.

Waar de medewerkers van LG het niet over hebben, maar wat wel te zien is in de foto’s van het artikel, is de witte variant van de Optimus 3D Speed, zo ontdekte All About Phones. LG heeft de witte variant nog niet bekend gemaakt, maar zal dat naar verwachting binnenkort gaan doen. Onduidelijk is nog wanneer de variant op de markt gaat komen.

LG Optimus 3D Speed white

 

Bron: advancedtechnologykorea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Robert -

  Een pioniers telefoon. Teleurgesteld dat in dec 2011 GB update komt. Ik sluit niet uit dat het zelfs pas in 2012 komt. Het lijkt er sterk op dat LG minder prioriteit geeft aan software ondersteuning. Terwijl dat toch een vereiste is bij aanschaf van een dure smartphone.

  1. x-master -

   Echter hebben zij wel bij dit toestel een VIP service..(reparatie service..) Iets wat je bij andere merken niet krijgt..;-) En LG is wel het eerste merk dat 3D introduceert..

 2. x-master -

  (typo:dt=dat)
  Verder leuk dat ze hem ook in het wit ook gaan verkopen.. Anders krijg je dat je je tel niet uit elkaar kan houden met je vriendin bijv..;-)
  Ben benieuwd hoe de HTC EVO 3D het doet tegenover de LG.. En of HTC dan ook een witte gaat maken omdat LG dat heeft..

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters