Witte LG Optimus 3D Speed is onderweg

Uit een interview met het team dat verantwoordelijk was voor het ontwerpen en tot stand brengen van de LG Optimus 3D Speed, is naar voren gekomen dat ook de witte variant van het toestel onderweg is. Op een foto is de witte versie inmiddels ook al te zien.

In het interview gaat het team dat verantwoordelijk was voor het bedenken en tot stand brengen van de LG Optimus 3D Speed in op het hele proces van ontwerp tot productie. Zo laat het team weten dat de ontwikkeling van het toestel eind augustus 2010 begon. De eerste werkende prototypes werden begin februari opgeleverd van dit jaar, precies op tijd voor het Mobile World Congress. De ontwikkeling van de LG Optimus 2X Speed begon in maart 2010 en werd een klein jaar later opgeleverd door de fabrikant.

De medewerkers van LG beschrijven in het interview dat er redelijk wat pioneer werk in het toestel ging omdat niemand nog een 3D-scherm had ontwikkeld die gen bril nodig had. Daarnaast was de 3D-camera vooral lastig te ontwikkelen omdat het opnemen van het 3D-effect bijzonder lastig bleek te zijn. Ook de afstand van het scherm tot de ogen en de kijkhoek was lastig op te zetten voor de 3D Speed.

Waar de medewerkers van LG het niet over hebben, maar wat wel te zien is in de foto’s van het artikel, is de witte variant van de Optimus 3D Speed, zo ontdekte All About Phones. LG heeft de witte variant nog niet bekend gemaakt, maar zal dat naar verwachting binnenkort gaan doen. Onduidelijk is nog wanneer de variant op de markt gaat komen.

LG Optimus 3D Speed white

 

Bron: advancedtechnologykorea

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters