Witte Nokia C7-00 krijgt preview aangemeten

Mobile-Review heeft de eerste preview gepubliceerd van de Nokia C7-00. De preview is gematigd positief over het toestel echter wordt het toestel volgens de eigenaar van de website geen bestseller.

Eldar Murtazin, de eigenaar van de website Mobile-Review, heeft een vroege preview online geplaatst over de Nokia C7-00. Murtazin heeft klaarblijkelijk een witte variant van de C7-00 in handen gekregen terwijl eerder alleen nog maar de bruine variant van het toestel naar buiten was gekomen. Murtazin laat dan ook graag de specificaties weten van het nieuwe toestel en naast de 8-megapixelcamera zit in deze telefoon de zelfde processor als de N8 die op 670 MHz zal gaan lopen van ARM makelij. Het toestel zal daarnaast een AMOLED-touchscreen mee gaan krijgen dat een resolutie zal krijgen van 640Ñ…360 pixels waarbij het oppervlakte 3.5-inch zal zijn. Standaard zal de telefoon 8Gb interngeheugen mee gana krijgen en 256MB ram. Heet heeft er dan ook alle schijn van dat de C7-00 een uitgeklede versie is van de N8-00 maar dan in een ander jasje en weer wel met het zelfde besturingssysteem genaamd Symbian^3. Van een dual-sim optie wordt overigens niet gesproken en zal dan ook niet in de C7-00 terug te vinden zijn.

Murtazin vind het een leuk toestel echter zal het volgens hem geen nieuwe klanten naar Nokia gaan aantrekken. Het toestel zal het wel goed gaan doen bij de algemene Nokia-fans maar met een prijskaartje van rond de 350 euro zal de telefoon te weinig de markt in beweging gaan zetten, aldus Murtazin. De beste man weet ook nog melding te maken van een Nokia C7-01 die in het eerste kwartaal van 2011 op de markt moet gaan komen met een qwerty-toetsenbord. Ook de E7-00 komt nog even langs en dat toestel zal net als de C7-00 eind oktober in de winkels te vinden moeten zijn.

Nokia C7-00 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters