Witte Nokia C7-00 krijgt preview aangemeten

Mobile-Review heeft de eerste preview gepubliceerd van de Nokia C7-00. De preview is gematigd positief over het toestel echter wordt het toestel volgens de eigenaar van de website geen bestseller.

Eldar Murtazin, de eigenaar van de website Mobile-Review, heeft een vroege preview online geplaatst over de Nokia C7-00. Murtazin heeft klaarblijkelijk een witte variant van de C7-00 in handen gekregen terwijl eerder alleen nog maar de bruine variant van het toestel naar buiten was gekomen. Murtazin laat dan ook graag de specificaties weten van het nieuwe toestel en naast de 8-megapixelcamera zit in deze telefoon de zelfde processor als de N8 die op 670 MHz zal gaan lopen van ARM makelij. Het toestel zal daarnaast een AMOLED-touchscreen mee gaan krijgen dat een resolutie zal krijgen van 640Ñ…360 pixels waarbij het oppervlakte 3.5-inch zal zijn. Standaard zal de telefoon 8Gb interngeheugen mee gana krijgen en 256MB ram. Heet heeft er dan ook alle schijn van dat de C7-00 een uitgeklede versie is van de N8-00 maar dan in een ander jasje en weer wel met het zelfde besturingssysteem genaamd Symbian^3. Van een dual-sim optie wordt overigens niet gesproken en zal dan ook niet in de C7-00 terug te vinden zijn.

Murtazin vind het een leuk toestel echter zal het volgens hem geen nieuwe klanten naar Nokia gaan aantrekken. Het toestel zal het wel goed gaan doen bij de algemene Nokia-fans maar met een prijskaartje van rond de 350 euro zal de telefoon te weinig de markt in beweging gaan zetten, aldus Murtazin. De beste man weet ook nog melding te maken van een Nokia C7-01 die in het eerste kwartaal van 2011 op de markt moet gaan komen met een qwerty-toetsenbord. Ook de E7-00 komt nog even langs en dat toestel zal net als de C7-00 eind oktober in de winkels te vinden moeten zijn.

Nokia C7-00 
Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters