'Witte, rode en gele Lumia 800 komt begin 2012' – Update

Nokia zal de Lumia 800 begin 2012 in drie nieuwe kleure beschikbaar gaan stellen. Zo zal een witte, een rode en een gele kleur toegevoegd worden aan de huidige blauwe, zwarte en roze kleur van het toestel.

Nokia Lumia 800 collors

Het is nog niet helemaal zeker dat de nieuwe kleurtjes ook echt daadwerkelijk komen, maar Nokia heeft er wel melding van gemaakt in Frankrijk tijdens een presentatie. Volgens de Franse site hebben ze van een medewerker vernomen dat de nieuwe kleuren begin 2012 beschikbaar komen. Nokia zou momenteel overwegen om de nieuwe kleuren in verschillende landen te introduceren. Dit is afhankelijk van de vraag naar de kleuren, van dealers die de kleuren graag willen opnemen in hun assortiment en van de afzet van het toestel in het algemeen.

De drie nieuwe kleuren die Nokia in Frankrijk liet zien zijn rood, geel en wit. Eerder werd de Nokia N9 al in het wit uitgedost en de kans was groot dat de Lumia 800 ook een witte kleur zal gaan krijgen aangezien beide smartphones van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Onduidelijk is of de toestellen in de nieuwe kleuren ook naar Nederland zullen komen.

Update op 23/12/2011 om 15:55 uur:

Mensen menen dat het toestel op de foto’s geen Nokia Lumia 800 is, maar de Lumia 900. Volgens oplettende lezers is de ruimte onder de Windows Phone-toetsen vele malen kleiner dan bij de Lumia 800 en ook is een video-camera aan de voorkant linksboven te zien. Het laatste bewijs zou geleverd worden met het feit dat de camera-knop rechts een stuk lager zit als bij de Lumia 800.

Nokia Lumia 800 collors

 

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Aurora -

  Verschil moet er zijn, dus de wereld kan wel een beetje kleur gebruiken. En mensen die andere(n)/merken naar beneden halen en alleen zwart of wit mooi vinden, bekijken de wereld misschien ook vanuit dat oogpunt?!? 😉

 2. smoking -

  ik zal nog steeds niet begrijpen. wat er zo mooi is aan windows phone. en ik hoop dat ze net als apple ook een grote
  nederlaag krijgen. dat verdienen ze echt.

  allaboutphones ik herplaats het zowizo weer.

  hou a.u.b er mee op van verwijderen van reacties hier is niks mis mee.

  1. Dominick -

   Als jij nou eens je reacties iets minder vaak, iets beter onderbouwd en met iets meer variatie zou plaatsen, dan hoeven wij het niet te verwijderen en kun jij gewoon je zegje doen. Win win lijkt me 😉 Deal?

 3. Piet -

  Mooi dezelfde looks als de Lumia 800. Leuk. En de Lumia 800 lijkt trouwens als een speer te verkopen als ik nar de KPN site kijk. Al weken de beste verkopende telefoon!

 4. smoking -

  microsoft is net apple die ook lekker bezig is

  ik blijf er zowizo erbij dat het echt rotzooi is.

  als jullie zo'n fan boys zijn van microsoft moeten

  jullie weten. zal mij een zorg zijn en sjaak lever

  waarschijnlijk in zijn eigen wereldtje.

  microsoft en apple werken samen met die rechtzaken.

  tegen Andriod ze zijn zowizo zielig bezig.

  1. Michael -

   Nu laat ik mij toch gewoon verleiden om eens op je te reageren. Ik begrijp werkelijk niet waarom jij zo negatief reageert op alles. Jammer dat all about phones je niet blokt. Jij lijkt mij geen prettig persoon om mee om te gaan.

   1. Dominick -

    Wij worden er ook een beetje moe van, maar blocken doen we niet aan. Wel proberen we om dit soort reacties te verwijderen, maar als daar weer op gereageerd wordt dan verwijderd ons systeem direct alle onderliggende reacties. En dat is ook een beetje jammer, dus daarom blijft er nog weleens het een en ander staan….

  1. Jeroen -

   Gast smoking heeft altijd wel wat te zeiken, maar er zijn inderdaad genoeg mensen die wel heel erg blij zijn met de combinatie Nokia & Microsoft.

   Maar zelf zou ik misschien kiezen voor een Lumia in het rood of het blauw

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters