'Witte, rode en gele Lumia 800 komt begin 2012' – Update

Nokia zal de Lumia 800 begin 2012 in drie nieuwe kleure beschikbaar gaan stellen. Zo zal een witte, een rode en een gele kleur toegevoegd worden aan de huidige blauwe, zwarte en roze kleur van het toestel.

Nokia Lumia 800 collors

Het is nog niet helemaal zeker dat de nieuwe kleurtjes ook echt daadwerkelijk komen, maar Nokia heeft er wel melding van gemaakt in Frankrijk tijdens een presentatie. Volgens de Franse site hebben ze van een medewerker vernomen dat de nieuwe kleuren begin 2012 beschikbaar komen. Nokia zou momenteel overwegen om de nieuwe kleuren in verschillende landen te introduceren. Dit is afhankelijk van de vraag naar de kleuren, van dealers die de kleuren graag willen opnemen in hun assortiment en van de afzet van het toestel in het algemeen.

De drie nieuwe kleuren die Nokia in Frankrijk liet zien zijn rood, geel en wit. Eerder werd de Nokia N9 al in het wit uitgedost en de kans was groot dat de Lumia 800 ook een witte kleur zal gaan krijgen aangezien beide smartphones van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Onduidelijk is of de toestellen in de nieuwe kleuren ook naar Nederland zullen komen.

Update op 23/12/2011 om 15:55 uur:

Mensen menen dat het toestel op de foto’s geen Nokia Lumia 800 is, maar de Lumia 900. Volgens oplettende lezers is de ruimte onder de Windows Phone-toetsen vele malen kleiner dan bij de Lumia 800 en ook is een video-camera aan de voorkant linksboven te zien. Het laatste bewijs zou geleverd worden met het feit dat de camera-knop rechts een stuk lager zit als bij de Lumia 800.

Nokia Lumia 800 collors

 

Bron: wmpoweruser

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters