‘Foto’s tonen witte Xiaomi Mi MIX variant’

Er zijn foto’s opgedoken van een witte Xiaomi Mi MIX. Vorige week bleek al dat de Chinese smartphonefabrikant een kleinere versie van zijn opvallende toestel uit wil brengen.

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi wist vorige maand na jaren als copycat bestempeld te worden iedereen te verrassen met de Xiaomi Mi MIX. Het toestel geeft een voorproefje op hoe de meeste vlaggenschepen van grote smartphonefabrikanten er waarschijnlijk volgend jaar uit gaan zien. De Mi MIX heeft namelijk een scherm dat bijna de gehele voorkant van de smartphone bedekt, en daarmee dus zeer dunne randen. Het opvallende ontwerp brengt een stukje nodige innovativiteit terug in de smartphonemarkt, waar de meeste verbeteringen de afgelopen jaren onder de motorkap van toestellen plaatsvonden.

Beperkte productie

Helaas kan de Chinese smartphonefabrikant slechts 10,000 exemplaren van het toestel per maand produceren. Dat komt mede doordat de behuizing van keramiek is gemaakt. Dat is een gemist kans voor Xiaomi, gezien het bedrijf nu juist momentum heeft. Andere grote smartphonefabrikanten zoals Samsung en Apple komen naar verwachting immers pas volgend jaar met een vergelijkbaar ontwerp. Tot dan heeft Xiaomi een unieke positie.

Witte Xiaomi Mi MIX

Juist omdat het bedrijf slechts 10,000 exemplaren kan produceren hadden we niet zo snel al varianten verwacht. Toch dook er vorige week al een kleinere 5.5-inch variant van de Mi Mix op, de vermeend Xiaomi Mi MIX Nano. Vandaag is daar nog een extra variant bij gekomen. Er is namelijk een witte versie van de Xiaomi Mi MIX opgedoken. Verschillende foto’s op het Chinese sociale netwerk Weibo tonen het toestel in vol ornaat. Het valt meteen op dat het zwarte model de randen minder doet opvallen, maar dat neemt niet weg dat deze witte variant er smaakvol uitziet.

Witte Xiaomi Mi MIXWitte Xiaomi Mi MIXWitte Xiaomi Mi MIX

Beschikbaarheid

Het is op het moment van schrijven onduidelijk wanneer Xiaomi de nieuwe varianten zal onthullen. Er wordt in China gespeculeerd dat het bedrijf zo snel mogelijk de Mi MIX Nano uit wil brengen om van de hoge vraag te profiteren. Naar verluidt kan de smartphonefabrikant namelijk wel meer exemplaren van het kleinere model produceren. Waar dat aan ligt is niet duidelijk, al is er een kans dat de behuizing van de 5.5-inch variant bijvoorbeeld van plastic in plaats van keramiek gemaakt is.

Bron: PlayfulDroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters