Wordfeud ook onderweg naar Windows Phone 7

Het populaire spel Wordfeud zal binnenkort ook voor het Windows Phone 7 OS uitgebracht gaan worden. De ontwikkelaar van het spel is net begonnen met het schrijven van de benodigde code hiervoor.

De website Wordfeudpro heeft contact opgenomen met de ontwikkelaar van het populaire spel. Volgens de eigenaar van Wordfeud, Odin Borg Nordgård, zal het spel weldra naar het Windows Phone 7 OS gaan komen. Volgens Nordgård zijn ze net begonnen met het ontwikkelen van de applicatie en kan het dus nog wel even duren voordat de app in de Market te vinden zal zijn.

Nordgård laat ook weten dat Wordfeud voorlopig niet naar het BlackBerry OS zal gaan komen. Volgens de maker heeft hij voorlopig geen plannen om aan een dergelijke variant te werken. Wel geeft de ontwikkelaar aan dat hij nog van koers kan veranderen in de toekomst. Wordfeud is momenteel alleen beschikbaar voor het Android OS en iOS van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marcel -

   Beste smoking,

   Het beste wat Microsoft gedaan heeft is de strategie van Apple overnemen namelijk bepalen hoe de techniek in een telefoon moet zijn en de software. Ook Apple heeft geen open systeem. En dat is een goede strategie. Hierdoor kunnen oudere toestellen toch van nieuwe software worden voorzien. Kom daar maar eens om met je Samsung Galaxy S2. Dan kan je twee jaar wachten op een update naar de nieuwste versie van Android. Die dan alweer 2 jaar oud is. Succes en laat hem eens vallen. Kunnen we zien hoe stevig die is galaxy is.

   Nogmaals laat je weer zien dat de rook je verblind.

  2. Danijel -

   Ik ben nu ook wel klaar met het bashen ervan door jou. De volgende keer dat je ongefundeerd kritiek op WP7 hebt zal ik het verwijderen. Gefundeerde kritiek is daarentegen altijd prima, maar ranten om het ranten doen we hier niet aan.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters