'World of Warcraft is op weg naar de iPhone'

Op YouTube is een video verschenen van een iPhone die voorzien is van het immens populaire spel World of Warcraft. Volgens verschillende reacties zou het spel inmiddels klaar zijn voor de iPhone maar nog op goedkeuring wachten van Apple.

Op YouTube is afgelopen weekend een video online geplaatst van het online spel World of Warcraft. Deze massively multiplayer online game doet het momenteel erg goed op de pc en wereldwijd gaan de spellen als zoete broodjes over de toonbank. De gebruiker die de video online zette wist in een reactie aan te geven dat het hier gaat om ‘the real deal’ en dat de applicatie gereed is voor de verkoop via de App Store van Apple. Echter beweren andere bronnen dat er nog achter de schermen het een en ander moet gebeuren om de applicatie daadwerkelijk klaar te maken voor de verkoop. Zo zouden er nog een paar bugs in zitten en ook Apple zou nog een beetje tegenwerken aangezien dit spel naar verwachting ongekend populair zal gaan worden op de iPhone en het via de privé servers van de producent Vollee zou moeten lopen, iets wat Apple liever niet ziet.

Onduidelijk is nog wanneer we dit spel kunnen gaan verwachten in de online winkel van Apple. Dat zou echter volgens de geruchten nog dit jaar moeten gebeuren mits Apple de serveractiviteit toe gaat staan. De verwachting is dat het spel ook nog wacht op iPhone OS 3.0 aangezien er in 2.0 nog enkele serverfuncties ontbreken die nodig zijn om via 3G het spel online te spelen.

Bron: Crunchgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. memrtn -

    Het filmpje staat nog wel op YouTube, maar bij een andere gebruiker. Gewoon even de query ´World of Warcraft iPhone´ gebruiken.

    Enfin, de producent Vollee doet niets anders dan een extern bureaublad client om de game heen bouwen. Vandaar de vertraging in het filmpje bij het acties van de gebruiker.

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters