'World of Warcraft is op weg naar de iPhone'

Op YouTube is een video verschenen van een iPhone die voorzien is van het immens populaire spel World of Warcraft. Volgens verschillende reacties zou het spel inmiddels klaar zijn voor de iPhone maar nog op goedkeuring wachten van Apple.

Op YouTube is afgelopen weekend een video online geplaatst van het online spel World of Warcraft. Deze massively multiplayer online game doet het momenteel erg goed op de pc en wereldwijd gaan de spellen als zoete broodjes over de toonbank. De gebruiker die de video online zette wist in een reactie aan te geven dat het hier gaat om ‘the real deal’ en dat de applicatie gereed is voor de verkoop via de App Store van Apple. Echter beweren andere bronnen dat er nog achter de schermen het een en ander moet gebeuren om de applicatie daadwerkelijk klaar te maken voor de verkoop. Zo zouden er nog een paar bugs in zitten en ook Apple zou nog een beetje tegenwerken aangezien dit spel naar verwachting ongekend populair zal gaan worden op de iPhone en het via de privé servers van de producent Vollee zou moeten lopen, iets wat Apple liever niet ziet.

Onduidelijk is nog wanneer we dit spel kunnen gaan verwachten in de online winkel van Apple. Dat zou echter volgens de geruchten nog dit jaar moeten gebeuren mits Apple de serveractiviteit toe gaat staan. De verwachting is dat het spel ook nog wacht op iPhone OS 3.0 aangezien er in 2.0 nog enkele serverfuncties ontbreken die nodig zijn om via 3G het spel online te spelen.

Bron: Crunchgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. memrtn -

    Het filmpje staat nog wel op YouTube, maar bij een andere gebruiker. Gewoon even de query ´World of Warcraft iPhone´ gebruiken.

    Enfin, de producent Vollee doet niets anders dan een extern bureaublad client om de game heen bouwen. Vandaar de vertraging in het filmpje bij het acties van de gebruiker.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters