World Wide Developer Conference van Apple vindt plaats op 7 juni

Apple heeft bekend gemaakt dat haar jaarlijkse ontwikkelaarsbijeenkomst van start gaat op 7 juni. Tijdens de conferentie zal de producent naar verwachting ook de iPhone 4G gaan aankondigen.

Apple WWDC 2010

Apple heeft de data voor haar jaarlijkse ontwikkelaarsbijeenkomst bekend gemaakt. De producent organiseert zoals elk jaar een grote conferentie in San Fransico die helemaal in het teken staat van het ontwikkelen van applicaties voor Mac OS X en het iPhone OS. Traditiegetrouw zal ook CEO Steve Jobs naar verwachting afreizen naar de conferentie om daar zijn befaamde keynote te geven waarin de iPhone 4G gepresenteerd zal worden. Tot nog toe was het WWDC altijd het toneel van een nieuwe iPhone en de verwachting is dat het dit jaar ook niet anders zal zijn.

De vraag is hoe Apple momenteel omgaat met het voortijdig uitlekken van de iPhone 4G, de beoogde opvolger van de huidige 3GS. Geruchten gaan dat de producent eventueel de aankondiging uit zal stellen om het toestel flink aan te passen. Andere beweren dat Apple gewoon door zal gaan met de introductie en dat we tussen 7 juni en 11 juni een keynote van Steve Jobs tegemoet kunnen zien die in het teken zal staan van de nieuwe iPhone, het nieuwe iPhone OS en Mac OS X.

Apple WWDC 2010

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters