Wozniak hoeft geen iPad Air

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, is niet geïnteresseerd in de nieuwe iPad Air. Hij heeft in een interview gemeld dat hij de nieuwe tablet links laat liggen.

Apple iPad Air

Wozniak stond aan de basis van het succes van Apple als de technicus die de Apple I en Apple II computers het licht deed zien. Later stapte hij ‘opzij’ en oefent hij geregeld kritiek uit op Apple. Zo nu ook, op de iPad Air.

Het voornaamste kritiekpunt van Wozniak is dat de iPad Air onvoldoende opslaggeheugen heeft naar zijn zin. ‘Woz’ zegt minimaal 256 GB nodig te hebben, en de versie met het meeste geheugen heeft maar de helft. De iPad Air wordt verkocht met geheugens van 16, 32, 64 en 128 GB. ,,Dat komt niet overeen met wat ik nodig heb”, aldus Wozniak. ,,Ik hoopte dat er een 256 GB iPad zou komen. Dat heb ik nodig omdat ik thuis geen breedband internet heb. Ik heb mijn vrouw gemaild dat ik hem niet hoef te hebben.”

Eerder oefende ‘Woz’ kritiek uit op de iPhone, met name op de batterij die snel leeg was, en Siri, wat hij een mislukking vindt.

Het is erg onwaarschijnlijk dat iemand bij Apple zich zo stoort aan de woorden van Wozniak dat er alsnog een 256 GB iPad Air wordt geproduceerd.

Bron: i4u

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters