Apple onthult datum en details WWDC 2017

Elk jaar houdt Apple de Worldwide Developers Conference rond het midden van het jaar. Ook dit jaar houdt het bedrijf zich aan de formule en zal de conferentie plaatsvinden van 5 tot 9 juni. Wie mee wil genieten van de WWDC zal echter wel naar de Verenigde Staten af moeten reizen. De conferentie zal dit jaar plaats vinden in het McEnery Convention Center in San Jose California. In de afgelopen jaren werd het altijd gehouden in Moscone West in San Francisco, maar door renovaties moest het dit jaar verplaatst worden.

Toekomst software focus van evenement WWDC

Tijdens het evenement wordt de toekomst van de Apple producten door de ontwikkelaars besproken. De focus ligt voornamelijk op de software en firmware van het bedrijf. Verwacht wordt dat het dit jaar vooral zal gaan over de volgende versie van het Apple besturingssysteem: iOS 11. Hoogstwaarschijnlijk zal het mogelijk zijn een bèta versie van het besturingssysteem te bekijken in de periode na de conferentie. De echte lancering van iOS 11 zal echter meer in de richting van september liggen, wanneer ook de nieuwe iPhones worden uitgebracht.

Dit jaar kaart loterij

Het is in de afgelopen jaren helaas nogal lastig geweest om een toegangskaart te bemachtigen. Kaarten waren meestal binnen 2 minuten al uitverkocht. Om toch iedereen een kans te geven naar de WWDC te kunnen komen, zal het dit jaar iets anders gaan. Geïnteresseerden kunnen zich op 27 maart registreren voor een kaart. Daarna zal een loterij worden gehouden, welke zal uitwijzen wie daadwerkelijk een kaart mag kopen. Het is wel nodig om lid te zijn van de “Apple Developer Program” of “Apple Developer Enterprise Program” voor de registratie.

Bron: Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters