Apple onthult datum en details WWDC 2017

Elk jaar houdt Apple de Worldwide Developers Conference rond het midden van het jaar. Ook dit jaar houdt het bedrijf zich aan de formule en zal de conferentie plaatsvinden van 5 tot 9 juni. Wie mee wil genieten van de WWDC zal echter wel naar de Verenigde Staten af moeten reizen. De conferentie zal dit jaar plaats vinden in het McEnery Convention Center in San Jose California. In de afgelopen jaren werd het altijd gehouden in Moscone West in San Francisco, maar door renovaties moest het dit jaar verplaatst worden.

Toekomst software focus van evenement WWDC

Tijdens het evenement wordt de toekomst van de Apple producten door de ontwikkelaars besproken. De focus ligt voornamelijk op de software en firmware van het bedrijf. Verwacht wordt dat het dit jaar vooral zal gaan over de volgende versie van het Apple besturingssysteem: iOS 11. Hoogstwaarschijnlijk zal het mogelijk zijn een bèta versie van het besturingssysteem te bekijken in de periode na de conferentie. De echte lancering van iOS 11 zal echter meer in de richting van september liggen, wanneer ook de nieuwe iPhones worden uitgebracht.

Dit jaar kaart loterij

Het is in de afgelopen jaren helaas nogal lastig geweest om een toegangskaart te bemachtigen. Kaarten waren meestal binnen 2 minuten al uitverkocht. Om toch iedereen een kans te geven naar de WWDC te kunnen komen, zal het dit jaar iets anders gaan. Geïnteresseerden kunnen zich op 27 maart registreren voor een kaart. Daarna zal een loterij worden gehouden, welke zal uitwijzen wie daadwerkelijk een kaart mag kopen. Het is wel nodig om lid te zijn van de “Apple Developer Program” of “Apple Developer Enterprise Program” voor de registratie.

Bron: Apple

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters