'X7 en X7 mini zijn Sony Ericsson's eerste Windows Phone 7-toestellen'

Het is nieuws om met een flinke korrel, misschien wel enkele kilo’s, zout te nemen, maar nieuwe geruchten wijzen op een Xperia X7 en een Xperia X7 Mini van Sony Ericsson. De gelekte slides zijn klaarblijkelijk nep, maar wellicht zit er in de informatie een kern van waarheid.

Sony Ericsson X7 fake render

Op YouTube verscheen gisteren het filmpje dat je hieronder kunt vinden, waarin twee nieuwe telefoons van Sony Ericsson tentoon gesteld worden. Het gaat om de Xperia X7 en de Xperia X7 mini. Het filmpje is duidelijk nep gezien de spelfouten en die wat simpele lay-out. Dat betekent echter niet dat de informatie per sé allemaal fout is, dus het is in ieder geval wel leuk om even te melden.

Ten eerste is er de Xperia X7, de koploper in Sony Ericsson’s Windows Phone 7-portfolio. Het toestel moet een processor hebben van de nieuwe generatie Snapdragons, namelijk de MSM8260. Deze dual-core processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz en moet dus voor heel wat geweld gaan zorgen. Daarnaast heeft het toestel een 4,3″ WVGA-scherm en een 8-megapixelcamera aan boord volgens de geruchten.

De X7 Mini moet een wat kleinere versie van de X7 worden, met eveneens Windows Phone 7 als besturingssysteem, maar een wat kleiner WVGA-scherm met een doorsnede van 3,5″. De processor die in het toestel zit is de Snapdragon-processor die we kennen van de huidige Windows Phone 7-toestellen, namelijk de op 1GHz geklokte QSD8250. Het toestel zou zelfs optische zoom moeten krijgen bij zijn 10-megapixelcamera maar dat lijkt erg ongeloofwaardig.

Hoeveel er van deze geruchten waar is, moeten we natuurlijk nog even afwachten. Dat Sony Ericsson een Windows Phone 7-toestel met vergelijkbare specs zal gaan uitbrengen volgend jaar is echter wel duidelijk.

Sony Ericsson X7

 

Sony Ericsson X7 mini

 

Bron: WMPoweruser

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters