'X7 en X7 mini zijn Sony Ericsson's eerste Windows Phone 7-toestellen'

Het is nieuws om met een flinke korrel, misschien wel enkele kilo’s, zout te nemen, maar nieuwe geruchten wijzen op een Xperia X7 en een Xperia X7 Mini van Sony Ericsson. De gelekte slides zijn klaarblijkelijk nep, maar wellicht zit er in de informatie een kern van waarheid.

Sony Ericsson X7 fake render

Op YouTube verscheen gisteren het filmpje dat je hieronder kunt vinden, waarin twee nieuwe telefoons van Sony Ericsson tentoon gesteld worden. Het gaat om de Xperia X7 en de Xperia X7 mini. Het filmpje is duidelijk nep gezien de spelfouten en die wat simpele lay-out. Dat betekent echter niet dat de informatie per sé allemaal fout is, dus het is in ieder geval wel leuk om even te melden.

Ten eerste is er de Xperia X7, de koploper in Sony Ericsson’s Windows Phone 7-portfolio. Het toestel moet een processor hebben van de nieuwe generatie Snapdragons, namelijk de MSM8260. Deze dual-core processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz en moet dus voor heel wat geweld gaan zorgen. Daarnaast heeft het toestel een 4,3″ WVGA-scherm en een 8-megapixelcamera aan boord volgens de geruchten.

De X7 Mini moet een wat kleinere versie van de X7 worden, met eveneens Windows Phone 7 als besturingssysteem, maar een wat kleiner WVGA-scherm met een doorsnede van 3,5″. De processor die in het toestel zit is de Snapdragon-processor die we kennen van de huidige Windows Phone 7-toestellen, namelijk de op 1GHz geklokte QSD8250. Het toestel zou zelfs optische zoom moeten krijgen bij zijn 10-megapixelcamera maar dat lijkt erg ongeloofwaardig.

Hoeveel er van deze geruchten waar is, moeten we natuurlijk nog even afwachten. Dat Sony Ericsson een Windows Phone 7-toestel met vergelijkbare specs zal gaan uitbrengen volgend jaar is echter wel duidelijk.

Sony Ericsson X7

 

Sony Ericsson X7 mini

 

Bron: WMPoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters