‘Xiaomi komt 25 mei met eerste drone’

Xiaomi gaat op 25 mei zijn eerste drone presenteren. Het bedrijf plaatste een foto van de drone op zijn eigen forum waarop duidelijk een frame en een camera zichtbaar zijn. Naast de drone worden er nog meer Xiaomi producten verwacht.

Drones

Met een groeiende vraag naar drones zijn er steeds meer bedrijven die er een gokje op wagen. Eén van die bedrijven is de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi. Het bedrijf is in Nederland niet al te bekend omdat het bedrijf niet direct producten in Nederland aanbied.

Xiaomi prijs101909wig6aand6eoogehz

Xiaomi staat erom bekend dat zijn producten altijd een hoge prijs-kwaliteitverhouding hebben. Als dit ook geldt voor de drone dan kan het een succes worden. Momenteel is het aanschaffen van een goede drone behoorlijk duur. De beste drones die je momenteel kunt kopen zijn de DJI en Yuneec welke al snel zo’n duizend euro kosten.

Specificaties

Over de specificaties van de drone is nog niet veel bekend. Op de afbeelding kunnen we duidelijk zien dat er een camera onder hangt met een ronde vormgeving. Dit heeft te maken met de inbouwde gimball die ervoor zorgt dat de camera alle kanten op kan bewegen en die positie behoud tijdens het vliegen. De camera zou vermoedelijk in 4K kunnen filmen. Verder heeft de drone waarschijnlijk een volgfunctie. Dit zorgt ervoor dat de drone een persoon of voertuig zelfstandig kan blijven volgen.

Mi Drone

De naam van de drone is nog niet bekend, maar op het forum van Xiaomi wordt het de Mi Drone genoemd. Hij wordt aanstaande woensdag 25 mei gepresenteerd. De verwachtingen voor deze Xiaomi-presentatie zijn behoorlijk hoog. Naast de Mi Drone zal het bedrijf waarschijnlijk ook een Android TV-product presenteren en de nieuwe Xiaomi Mi Max. De Mi Max is de nieuwe phablet van het bedrijf.

Beschikbaarheid

Zoals we al eerder vermeldde verkoopt Xiaomi niet direct in Nederland, maar misschien komt daar verandering in met de aankondiging van de nieuwe producten. Als dit niet gebeurt kun je de producten altijd nog bemachtigen via sites die Xiaomi-producten importeren.

Bron: Xiaomi

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters