‘Xiaomi Max krijgt gigantisch 6,4 inch-scherm’

Xiaomi’s nieuwe phablet, de Xiaomi Max, krijgt een 6,4 inch-scherm. Dit blijkt uit foto’s die in de fabriek zijn gemaakt. Alleen het paneel aan de voorkant is te zien, op de rest van de telefoon moeten we nog even wachten.

Trend

Het is de laatste jaren een trend geweest om grotere telefoons te maken. Zo’n vier jaar geleden was een 4 inch-scherm nog heel normaal, maar vandaag de dag is 5 inch de sweet spot. Daarnaast zijn er ook nog phablets die deze trend nog extremer aanpakken. Zelfs Apple doet eraan mee met zijn 5,5-inch iPhone 6(S) Plus. Toch is er vandaag een toestel gelekt wat alle grenzen doorbreekt.

Tablet of phablet?Xiaomi Max

De Xiaomi Max heeft een schermdiagonaal van een immense 6,4 inches. Deze afmetingen komen werkelijk dichter in de buurt van een tablet dan van een phablet. Er zijn al wel tablets met 4G-opties zodat je ermee kunt bellen, maar die zijn niet ontworpen om in je broekzak te stoppen.

Voorpaneel

Het voorpaneel wat te zien is op de foto’s bevat erg dunne randen en aanraakgevoelige knoppen aan de onderkant. Er is geen vingerprintsensor te zien dus waarschijnlijk bevind deze zich aan de achterkant zoals bij de laatste Nexus-telefoons. Er is over de specificaties van het toestel nog niet veel bekend. De enige zekerheid die er is, is dat er een Qualcomm Snapdragon 820-processor in komt te zitten. Deze is onder andere te vinden in de Samsung Galaxy S7, LG G5 en HTC 10. Wat de resolutie van het gigantische scherm gaat worden is ook nog niet bekend.

Xiaomi Max

De naam, Xiaomi Max, is gisteren pas gekozen. Via een poll op de website van Xiaomi is de naam ‘Max’ gekozen voor het toestel. In dit geval past de naam Max wel goed bij de grootte. Wanneer het toestel op de markt komt is nog niet bekend. De verwachtingen zijn dat er ergens volgende maand een presentatie plaats zal vinden.

Bron: Mydrivers (Chinees)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 8

Deze foto’s zijn met de Samsung Galaxy Note 8 genomen: de beste smartphonecamera? lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Onthullingsdatum en nieuwe specificaties Google Pixel 2 (XL) bekend lees verder

Lamborghini Alpha-One

Lamborghini Alpha-One: de nieuwe smartphone van Joel Beukers? lees verder

Waarom de camera de Samsung Galaxy Note 8 speciaal maakt lees verder

Apple iPhone 8

Gelekte foto’s iPhone 7s suggereren audio boost lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters