Xiaomi Mi 5 render en lanceerdatum uitgelekt

Een render van de Xiaomi Mi 5 is uitgelekt en toont de telefoon in haar volle glorie. Daarnaast gaat het gerucht dat de Mi 5 gelanceerd zal worden op 21 januari volgend jaar.

Xiaomi Mi 5 render en lanceerdatum uitgelekt 006be6ibgw1eys3mp90o4j30cs0d00t3

Naarmate de lancering van de Xiaomi Mi 5 nadert, komt er meer informatie van de telefoon op straat te liggen. Zo is er nu een render van de Mi 5 uitgelekt. In de render is te zien dat het toestel een fysieke thuisknop bevat. Volgens eerdere geruchten zou de Xiaomi Mi 5 géén thuisknop krijgen omdat het toestel gebruikt zou maken van Qualcomm’s 3D vingerafdrukscanner. De scanner van Qualcomm kan onder het scherm liggen, aldus het bedrijf. Volgens analist Pan Jiutang heeft Xiaomi geen gebruik gemaakt van deze techniek omdat hij te onbetrouwbaar is. Daardoor zal dus toch een thuisknop gebruikt worden met een ingebouwde vingerafdrukscanner.

Volgens de geruchtenmachine krijgt de Xiaomi Mi 5 een 5,2-inch beeldscherm met een drukgevoelige ‘Force Touch’ laag. Voor het uitvoeren van rekenwerk schijnt een Snapdragon 820-processor aanwezig te zijn met een Adreno 530-videochip. Android 6.0 schijnt fabrieks-af geïnstalleerd te zijn. De telefoon komt vermoedelijk uit op 21 januari in 2016. Ruwweg een maand na de lancering zal het toestel daadwerkelijk beschikbaar zijn. Twee varianten schijnen te komen: een van €300 en een van €380. Dit prijsverschil kan veroorzaakt worden doordat de telefoon met twee verschillende capaciteiten aan opslag verkocht zou kunnen worden.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters