Xiaomi Mi 5 render en lanceerdatum uitgelekt

Een render van de Xiaomi Mi 5 is uitgelekt en toont de telefoon in haar volle glorie. Daarnaast gaat het gerucht dat de Mi 5 gelanceerd zal worden op 21 januari volgend jaar.

Xiaomi Mi 5 render en lanceerdatum uitgelekt 006be6ibgw1eys3mp90o4j30cs0d00t3

Naarmate de lancering van de Xiaomi Mi 5 nadert, komt er meer informatie van de telefoon op straat te liggen. Zo is er nu een render van de Mi 5 uitgelekt. In de render is te zien dat het toestel een fysieke thuisknop bevat. Volgens eerdere geruchten zou de Xiaomi Mi 5 géén thuisknop krijgen omdat het toestel gebruikt zou maken van Qualcomm’s 3D vingerafdrukscanner. De scanner van Qualcomm kan onder het scherm liggen, aldus het bedrijf. Volgens analist Pan Jiutang heeft Xiaomi geen gebruik gemaakt van deze techniek omdat hij te onbetrouwbaar is. Daardoor zal dus toch een thuisknop gebruikt worden met een ingebouwde vingerafdrukscanner.

Volgens de geruchtenmachine krijgt de Xiaomi Mi 5 een 5,2-inch beeldscherm met een drukgevoelige ‘Force Touch’ laag. Voor het uitvoeren van rekenwerk schijnt een Snapdragon 820-processor aanwezig te zijn met een Adreno 530-videochip. Android 6.0 schijnt fabrieks-af geïnstalleerd te zijn. De telefoon komt vermoedelijk uit op 21 januari in 2016. Ruwweg een maand na de lancering zal het toestel daadwerkelijk beschikbaar zijn. Twee varianten schijnen te komen: een van €300 en een van €380. Dit prijsverschil kan veroorzaakt worden doordat de telefoon met twee verschillende capaciteiten aan opslag verkocht zou kunnen worden.

Bron: Weibo

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters