‘Xiaomi Mi 6 krijgt dubbele camera, achterkant gelekt’

Morgen zal de Xiaomi Mi 6 door het bedrijf onthuld worden. Er zijn grote verwachtingen voor het toestel. Er is een teaser over het toestel op YouTube verschenen. In de video worden er specificaties van het toestel bevestigd. Zo krijgt het toestel een dubbele hoofcamera en 6 GB werkgeheugen.

Upgrades van Xiaomi Mi 6

Volgens het bedrijf krijgt Xiaomi Mi 6 drie upgrades vergeleken met zijn voorganger, Xiaomi Mi 5. Een daarvan is het camerasysteem aan de achterkant van de telefoon. Die zal namelijk vervangen worden met een dubbele camera. Het werkgeheugen wordt ook vergroot. Xiaomi Mi 5 had 4 GB werkgeheugen en Xiaomi Mi 6 krijgt 6 GB werkgeheugen. De derde upgrade is nog niet bekend.

Achterkant van het toestel

Xiaomi Mi 6 Er is een foto van het toestel op Weibo verschenen. Op de foto is de losse achterkant van Xiaomi Mi 6 te zien. Op de losse achterkant zie je de vormen van een dubbele camera en een verticale flitser. Omdat de achterkant weerspiegelt zou het kunnen betekenen dat het toestel van keramisch materiaal is gemaakt.

Specificaties

De telefoon krijgt een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel draait op de Snapdragon 835-processor. Xiaomi Mi 6 heeft geen 3,5 millimeter headphone jack. Die zal vervangen worden met een usb-c poort. Er wordt verwacht dat het toestel een IP67 of IP68-certificering krijgt. Dit betekent dat het toestel water- en stofbestendig wordt. Er wordt verwacht dat Xiaomi Mi 6 290 dollar zal kosten en het premium-toestel meer dan 435 dollar.

Geekbench score

Vorige week verschenen er online Geekbench scores over het toestel. Xiaomi Mi 6 behaalde een hogere score dan de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Lees hier meer over de test.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters