‘Xiaomi Mi 6 specificaties, foto’s en prijzen gelekt’

Er zijn foto’s en specificaties van de Xiaomi Mi 6 gelekt. Daarvan komt er ook een gebogen variant uit, zo blijkt uit recente geruchten.

Xiaomi

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi was tot 2016 hard aan de weg aan het timmeren. De spotgoedkope toestellen van het merk bieden steevast interessante specificaties voor een lage prijs. Vorig jaar kwam er echter een einde aan die opmars. Nu steeds meer andere merken ook stunten met prijzen zijn de toestellen van Xiaomi opeens niet zo uniek meer. Dat leidde in 2016 tot niet gehaalde winst-targets. Hugo Barra, Vice President bij Xiaomi en voormalig Android-hoofd bij Google, zegt zich echter geen zorgen te maken. Bij Xiaomi heeft het qua toestellen nooit om de winst gedraaid. Sterker nog, het bedrijf zegt geen geld te verdienen aan zijn smartphones. Dat doet het met zijn andere producten. Van pennen tot luchtverfrissers en Segway-concurrenten: Xiaomi is van alle markten thuis. De smartphones van Xiaomi draaien dan ook vooral om de software: zoveel mogelijk consumenten bekend maken met het ecosysteem van het merk.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

De toplijn van Xiaomi is elk jaar niet aan te slepen. In februari zal het merk naar verwachting de Xiaomi Mi 6 introduceren, de opvolger van de Xiaomi Mi 5. Dit jaar was de Xiaomi Mi 5 overigens voor het eerst ook officieel in Nederland te koop, via Belsimpel. Vandaag zijn foto’s en specificaties van de Xiaomi Mi 6 gelekt. Daaruit blijkt dat er net zoals bij de Xiaomi Mi 5s twee varianten van het vlaggenschip komen. Het goedkopere model heeft een plat scherm en 4GB aan werkgeheugen. Het iets duurdere model krijgt een gebogen scherm, en heeft 6GB aan werkgeheugen. Dankzij eerdere geruchten weten we dat de Mi 6 een vingerprintscanner aan de voorkant heeft, en een grote 4000mAh batterij. Het goedkoopste model gaat naar verwachting omgerekend $288 kosten, terwijl aan het gebogen model een prijskaartje van omgerekend $360 hangt. Onlangs zijn er ook foto’s van de normale variant gelekt, die je hierboven kunt bewonderen.

Bron: MyDrivers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters