‘Xiaomi Mi 6 specificaties, foto’s en prijzen gelekt’

Er zijn foto’s en specificaties van de Xiaomi Mi 6 gelekt. Daarvan komt er ook een gebogen variant uit, zo blijkt uit recente geruchten.

Xiaomi

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi was tot 2016 hard aan de weg aan het timmeren. De spotgoedkope toestellen van het merk bieden steevast interessante specificaties voor een lage prijs. Vorig jaar kwam er echter een einde aan die opmars. Nu steeds meer andere merken ook stunten met prijzen zijn de toestellen van Xiaomi opeens niet zo uniek meer. Dat leidde in 2016 tot niet gehaalde winst-targets. Hugo Barra, Vice President bij Xiaomi en voormalig Android-hoofd bij Google, zegt zich echter geen zorgen te maken. Bij Xiaomi heeft het qua toestellen nooit om de winst gedraaid. Sterker nog, het bedrijf zegt geen geld te verdienen aan zijn smartphones. Dat doet het met zijn andere producten. Van pennen tot luchtverfrissers en Segway-concurrenten: Xiaomi is van alle markten thuis. De smartphones van Xiaomi draaien dan ook vooral om de software: zoveel mogelijk consumenten bekend maken met het ecosysteem van het merk.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6

De toplijn van Xiaomi is elk jaar niet aan te slepen. In februari zal het merk naar verwachting de Xiaomi Mi 6 introduceren, de opvolger van de Xiaomi Mi 5. Dit jaar was de Xiaomi Mi 5 overigens voor het eerst ook officieel in Nederland te koop, via Belsimpel. Vandaag zijn foto’s en specificaties van de Xiaomi Mi 6 gelekt. Daaruit blijkt dat er net zoals bij de Xiaomi Mi 5s twee varianten van het vlaggenschip komen. Het goedkopere model heeft een plat scherm en 4GB aan werkgeheugen. Het iets duurdere model krijgt een gebogen scherm, en heeft 6GB aan werkgeheugen. Dankzij eerdere geruchten weten we dat de Mi 6 een vingerprintscanner aan de voorkant heeft, en een grote 4000mAh batterij. Het goedkoopste model gaat naar verwachting omgerekend $288 kosten, terwijl aan het gebogen model een prijskaartje van omgerekend $360 hangt. Onlangs zijn er ook foto’s van de normale variant gelekt, die je hierboven kunt bewonderen.

Bron: MyDrivers

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters