Xiaomi Mi 6 Plus gelekt via Chinese certificering

Twee dagen geleden was het groot feest voor Xiaomi fans met de officiële onthulling van de Xiaomi Mi 6. Het toestel combineert premium specificaties voor een lagere prijs dan de vlaggenschip toestellen van bijvoorbeeld Samsung en Apple. Maar er is meer.

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort ook de grotere versie van de Mi 6 kunnen verwachten: de Xiaomi Mi 6 Plus. De Mi 6 Plus heeft namelijk onlangs in China de 3C Authority certificering behaald.

Certificering bevestigt bestaan Xiaomi Mi 6 Plus

Hoewel de Mi 6 met behoorlijke specificaties komt, zullen sommigen het 5.15 inch display wat aan de kleine kant vinden. Voor deze mensen zou de Mi 6 Plus een betere optie zijn. Voordat een toestel in China uitgebracht of geïmporteerd mag worden, moet het eerst een certificering behalen bij de 3C Authority. Het behalen van de certificering betekent in ieder geval dat de Mi 6 Plus bestaat. Helaas worden er verder geen specificaties van de telefoon gegeven.

Xiaomi Mi 6, het kleinere broertje van de Xiaomi Mi 6 Plus

Specificaties Xiaomi Mi 6 Plus

Natuurlijk zijn er al geruchten in de circulatie over de specificaties van de Mi 6 Plus.  Het toestel zou komen met een 5.7 inch display met een full HD resolutie van 1080 x 1920. Als processor zou de telefoon, net zoals de Mi 6, uitgerust zijn met een Snapdragon 835 chipset in combinatie met 6GB RAM. Verwacht wordt dat er een model zal zijn met 64GB opslagruimte en een model met 128GB interne opslag. Verder zou de phablet geleverd worden met een 4500mAh batterij.

 Bron: PLAYfuldroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters