Xiaomi Mi 6 Plus gelekt via Chinese certificering

Twee dagen geleden was het groot feest voor Xiaomi fans met de officiële onthulling van de Xiaomi Mi 6. Het toestel combineert premium specificaties voor een lagere prijs dan de vlaggenschip toestellen van bijvoorbeeld Samsung en Apple. Maar er is meer.

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort ook de grotere versie van de Mi 6 kunnen verwachten: de Xiaomi Mi 6 Plus. De Mi 6 Plus heeft namelijk onlangs in China de 3C Authority certificering behaald.

Certificering bevestigt bestaan Xiaomi Mi 6 Plus

Hoewel de Mi 6 met behoorlijke specificaties komt, zullen sommigen het 5.15 inch display wat aan de kleine kant vinden. Voor deze mensen zou de Mi 6 Plus een betere optie zijn. Voordat een toestel in China uitgebracht of geïmporteerd mag worden, moet het eerst een certificering behalen bij de 3C Authority. Het behalen van de certificering betekent in ieder geval dat de Mi 6 Plus bestaat. Helaas worden er verder geen specificaties van de telefoon gegeven.

Xiaomi Mi 6, het kleinere broertje van de Xiaomi Mi 6 Plus

Specificaties Xiaomi Mi 6 Plus

Natuurlijk zijn er al geruchten in de circulatie over de specificaties van de Mi 6 Plus.  Het toestel zou komen met een 5.7 inch display met een full HD resolutie van 1080 x 1920. Als processor zou de telefoon, net zoals de Mi 6, uitgerust zijn met een Snapdragon 835 chipset in combinatie met 6GB RAM. Verwacht wordt dat er een model zal zijn met 64GB opslagruimte en een model met 128GB interne opslag. Verder zou de phablet geleverd worden met een 4500mAh batterij.

 Bron: PLAYfuldroid
Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters