‘Drie verschillende varianten van de Xiaomi Mi 6’

Hoewel het Chinese smartphone merk Xiaomi een stuk minder bekend is dan Samsung of Apple, begint het steeds meer voet aan de grond te krijgen in Europa en Amerika. Het merk staat vooral bekend om zijn vooruitstrevende toestellen, welke voor een redelijk lage prijs worden aangeboden. Vorig jaar verraste Xiaomi de smartphonemarkt met de indrukwekkende Xiaomi Mi Mix. Ook het Xiaomi Mi 5 vlaggenschip toestel was een groot succes. Dit jaar lijkt Xiaomi met de Xiaomi Mi 6 nog meer mensen te willen bereiken. De opvolger van de Mi 5 zal uitgebracht worden in maar liefst drie verschillende uitvoeringen.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi Mix
De Xiaomi Mi MIX

Kort na het lanceren van de Mi 5 begonnen de geruchten over de Mi 6 eigenlijk al. Dankzij Gizchina, een betrouwbare bron wat betreft nieuws over Chinese smartphones, zal de Mi 6 drie duidelijk verschillende versies krijgen. Er zou een model komen met een MediaTek Helio X30 processor en twee toestellen met een Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Het goedkoopste  model met de Mediatek processor zal omgerekend 271 euro gaan kosten. Één van de Qualcomm toestellen zal een prijskaartje krijgen van 338 euro. Als laatste is er nog een premium model. Deze heeft naast de Snapdragon 835 ook nog een afgerond display. Het premium toestel zal te koop zijn voor 407 euro.

Aankondiging eind februari?

Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer de Xiaomi Mi 6 zal worden uitgebracht. Het zou goed kunnen dat Xiaomi de toestellen tijdens de Mobile World congress (MWC) eind februari in Barcelona zal aankondigen. Als dat inderdaad zo is, zullen over een maand al alle gegevens bekend zijn over de nieuwe toestellen.

Bron: Gizchina

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters