‘Drie verschillende varianten van de Xiaomi Mi 6’

Hoewel het Chinese smartphone merk Xiaomi een stuk minder bekend is dan Samsung of Apple, begint het steeds meer voet aan de grond te krijgen in Europa en Amerika. Het merk staat vooral bekend om zijn vooruitstrevende toestellen, welke voor een redelijk lage prijs worden aangeboden. Vorig jaar verraste Xiaomi de smartphonemarkt met de indrukwekkende Xiaomi Mi Mix. Ook het Xiaomi Mi 5 vlaggenschip toestel was een groot succes. Dit jaar lijkt Xiaomi met de Xiaomi Mi 6 nog meer mensen te willen bereiken. De opvolger van de Mi 5 zal uitgebracht worden in maar liefst drie verschillende uitvoeringen.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi Mix
De Xiaomi Mi MIX

Kort na het lanceren van de Mi 5 begonnen de geruchten over de Mi 6 eigenlijk al. Dankzij Gizchina, een betrouwbare bron wat betreft nieuws over Chinese smartphones, zal de Mi 6 drie duidelijk verschillende versies krijgen. Er zou een model komen met een MediaTek Helio X30 processor en twee toestellen met een Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Het goedkoopste  model met de Mediatek processor zal omgerekend 271 euro gaan kosten. Één van de Qualcomm toestellen zal een prijskaartje krijgen van 338 euro. Als laatste is er nog een premium model. Deze heeft naast de Snapdragon 835 ook nog een afgerond display. Het premium toestel zal te koop zijn voor 407 euro.

Aankondiging eind februari?

Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer de Xiaomi Mi 6 zal worden uitgebracht. Het zou goed kunnen dat Xiaomi de toestellen tijdens de Mobile World congress (MWC) eind februari in Barcelona zal aankondigen. Als dat inderdaad zo is, zullen over een maand al alle gegevens bekend zijn over de nieuwe toestellen.

Bron: Gizchina

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters