‘Drie verschillende varianten van de Xiaomi Mi 6’

Hoewel het Chinese smartphone merk Xiaomi een stuk minder bekend is dan Samsung of Apple, begint het steeds meer voet aan de grond te krijgen in Europa en Amerika. Het merk staat vooral bekend om zijn vooruitstrevende toestellen, welke voor een redelijk lage prijs worden aangeboden. Vorig jaar verraste Xiaomi de smartphonemarkt met de indrukwekkende Xiaomi Mi Mix. Ook het Xiaomi Mi 5 vlaggenschip toestel was een groot succes. Dit jaar lijkt Xiaomi met de Xiaomi Mi 6 nog meer mensen te willen bereiken. De opvolger van de Mi 5 zal uitgebracht worden in maar liefst drie verschillende uitvoeringen.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi Mix
De Xiaomi Mi MIX

Kort na het lanceren van de Mi 5 begonnen de geruchten over de Mi 6 eigenlijk al. Dankzij Gizchina, een betrouwbare bron wat betreft nieuws over Chinese smartphones, zal de Mi 6 drie duidelijk verschillende versies krijgen. Er zou een model komen met een MediaTek Helio X30 processor en twee toestellen met een Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Het goedkoopste  model met de Mediatek processor zal omgerekend 271 euro gaan kosten. Één van de Qualcomm toestellen zal een prijskaartje krijgen van 338 euro. Als laatste is er nog een premium model. Deze heeft naast de Snapdragon 835 ook nog een afgerond display. Het premium toestel zal te koop zijn voor 407 euro.

Aankondiging eind februari?

Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer de Xiaomi Mi 6 zal worden uitgebracht. Het zou goed kunnen dat Xiaomi de toestellen tijdens de Mobile World congress (MWC) eind februari in Barcelona zal aankondigen. Als dat inderdaad zo is, zullen over een maand al alle gegevens bekend zijn over de nieuwe toestellen.

Bron: Gizchina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hilko -

  Als ze meer mensen willen bereiken en voet aan de grond willen in Europa moeten ze zorgen voor de juiste 4G LTE banden. Dan had ik allang een mi5 gekocht….

  1. Krz -

   Ikzelf heb een MI5,en heb totaal geen gebrek aan 4G!In meer als 80% vd tijd heb ik 4G,als ik opweg ben.Het is juist,als ik ergens ver buiten de steden kom,op het platteland,dat ik terugval op nog een supersnelle 3G+!En thuis gebruik ik wifi,en ik woon tss de ‘bomen’!En trouwens die 800mhz (band 20),die je ‘ontbreekt’ bij vele Xiaomi (behalve Redmi note 3,Redmi 3,Mi Note 2) is meestal maar evensnel als een goeie 3G+,dus heeft het weinig zin!
   Miui was ook wennen in het begin,maar is een genot om mee te werken,en uiterst betrouwbaar en snel!!! Bij Miui maakt het ook weinig uit of je nu op Android 5,6 of 7 zit,je ziet bijna geen verschil,het zijn de veiligheidspatches,die véél belangrijker zijn!Ik gebruik wel een Europese rom met Nederlandse taal (xiaomi.eu).Ook jaren voorzien van upgrades,mijn MI3 van 3,5 jaar oud,krijgt nog steeds updates!!!

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters