In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7

Vorig jaar lanceerde Xiaomi de Mi 6 en eigenlijk zijn we nog aan het wachten op de Mi 7, maar er zijn alweer volop geruchten over de Xiaomi Mi 8. Deze zou komen met allerlei grote upgrades om het Chinese bedrijf verder omhoog de ladder op te helpen, zodat ze uiteindelijk Huawei, Samsung en Apple kunnen verslaan.

Meteen naar de Xiaomi Mi 8

Voorzichtig werd al gespeculeerd over een in-display vingerafdrukscanner bij de Xiaomi Mi 7, maar volgens nieuwe geruchten zullen we deze pas zien bij de Mi 8. De geruchten geven echter ook aan dat “pas” helemaal niet zo ver weg hoeft te zijn. Er wordt namelijk verwacht dat de Mi 8 kort na de Mi 7 zal volgen en mogelijk dit jaar er al aan zit te komen. Een andere theorie is dat de Mi 7 gewoon helemaal wordt overgeslagen en we meteen naar de opvolger gaan.

Xiaomi Mi 8 lek

Eerder dan Samsung met in-display vingerafdrukscanner

Beide theorieën zijn enigszins plausibel. Xiaomi zal waarschijnlijk de Mi 8 dit jaar al uit willen brengen, aangezien het in 2018 precies acht jaar geleden is dat Xiaomi werd opgericht. Het getal 8 is toevallig in China ook een geluksgetal, dus het zou dan allemaal mooi samenkomen. Als Xiaomi inderdaad dit jaar al met het toestel komt inclusief de vingerafdrukscanner, verslaat de smartphonemaker Samsung en is het de eerste grote smartphonemaker met een dergelijke scanner.

Notch met  3D scanner

In een korte gelekte video wordt een demonstratie gegeven van de vingerafdrukscanner. Hij lijkt snel en goed te werken, maar verder is helaas niet zoveel van het toestel te zien. Volgens andere geruchten krijgt het nieuwe Xiaomi vlaggenschip ook de welbekende notch en zou het zijn uitgerust met een Face ID-achtige feature, waarbij er een 3D scan van je gezicht wordt gemaakt. Voorlopig zijn het echter alleen nog maar geruchten, dus neem het allemaal met een korreltje zout.

Via: Pocketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters