Xiaomi Mi A2 komt eraan: eerste details gelekt

Wanneer een toestel voorbij komt op de website van het Chinese certificeringsorgaan TENAA, weet je dat het toestel binnenkort eraan komt. We hebben goed nieuws voor Xiaomi liefhebbers. Onlangs verscheen de Xiaomi Mi A2 bij TENAA en zijn er ook meteen een paar specificaties van de smartphone prijsgegeven.

Mi 6X zonder MIUI = Mi A2

Eind vorig jaar lanceerde Xiaomi de Mi 5X opnieuw, maar dan zonder de eigen MIUI interface bovenop het Android besturingssysteem. Deze vernieuwde 5X met stock Android kreeg de naam Mi A1 en nam zijn plek in tussen de rest van de mid-range toestellen. Het experiment was geslaagd en dit jaar verwachten we dat Xiaomi weer hetzelfde zal doen met als resultaat de Mi A2.

Xiaomi Mi A2

Smallere randen en kleinere batterij

Het toestel op TENAA staat vermeld onder het modelnummer M1804D2SE en hoewel het niet 100 procent zeker is, gaan we ervan uit dat dit de Xiaomi Mi A2 moet zijn.  De smartphone komt met een 5,99 inch display met een beeldverhouding van 18:9. De randen rondom het display lijken een stuk smaller te zijn geworden dan bij de Mi A1.

Aan de achterkant is een dubbele camera te zien, samen met een vingerafdrukscanner. Het toestel komt verder met een 2.910mAh batterij, welke verrassend genoeg een kleinere capaciteit heeft dan de 3.080mAh batterij van de Mi A1.

Verder is er nog niet zoveel bekend over het toestel. Wanneer we de telefoon kunnen verwachten en hoeveel hij zal kosten blijft nog even afwachten. De Xiaomi Mi A1 is op het moment te koop voor rond de 160 euro. Het nieuwe toestel zal waarschijnlijk rond die prijs liggen of misschien iets duurder worden (dat schijnt de trend te zijn).

Via: Androidcentral

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters