Xiaomi Mi Band 2 verkrijgbaar voor $23

Xiaomi heeft net de Mi Band 2 onthult, een fitness tracker die maar 23 dollar kost. Het is echter de vraag of ‘ie naar Nederland komt.

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2
De Band 2 heeft een OLED scherm die de tijd laat zien, je stappen laat zien, hartslag, afstand, calorieën, batterij info en andere data.

Het is alweer twee jaar geleden dat de Xiaomi Mi Band uitkwam, liefhebbers hebben in de tussentijd nog kunnen genieten van de Mi Band Pulse die een hartritme sensor heeft. De Xiaomi Mi Band 2 heeft zeker een aantal verbeteringen.

Specificaties

De Band 2 heeft een oledscherm die de tijd, je stappen, hartslag, afstand, calorieën, batterij-info en andere data laat zien. Alle data kan je instellen, zoals jij dat graag hebt. De Xiaomi Mi Band 2 komt met een verbeterde stappenteller die je stappen accurater telt via algoritmes. Het grootste probleem met fitness trackers is de batterijinhoud, de Mi Band 2 is qua batterij 55% verbeterd ten opzichte van de Mi Band Pulse.

Xiaomi Mi Band 2
De band van de Mi Band 2 is verkrijgbaar in verschillende kleurenopties, dus als je in een andere stemming bent dan doe je gewoon een ander kleur band om.

Sterker nog, de batterij van de Mi Band 2 gaat 20 dagen mee en heeft een batterij inhoud van 70 mAh. Een leuke feature is dat als je te lang zit je een notificatie krijgt dat je moet bewegen en een frisse neus moet halen. De Mi Band 2 kan ook je smartphone ontgrendelen, waardoor je dit niet meer zelf hoeft te doen. Hij is waterbestendig tegen regen en zweet. De Mi Band 2 is verkrijgbaar in verschillende kleurenopties, dus als je in een andere stemming bent dan doe je gewoon een ander kleur band om. de band is gemaakt van een materiaal wat erg zacht is en niet irriterend is voor de huid, aldus Xiaomi.

Xiaomi zal de Xiaomi Mi band 2 op 7 juni gaan verkopen in China, wanneer hij naar Europa komt is onbekend. Even om het nogmaals te benadrukken: voor 23 dollar!

Bron: Xiaomi

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters