Dunner dan iPhone 8: renders Xiaomi Mi Mix 2 tonen extreem dunne schermranden

Er zijn nieuwe renders opgedoken van de Xiaomi Mi Mix 2, de opvolger van de Mi Mix. De Chinese fabrikant stunt opnieuw met zeer dunne schermranden.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi wist vorig jaar vriend en vijand te verrassen met de Xiaomi Mi Mix. Waar de Chinese fabrikant voorheen vooral bekend stond als copycat, introduceerde de Mi Mix een gloednieuw randloos design. Nu, een jaar later, volgt Apple pas met de iPhone 8. Of is het toch de iPhone X? Het nieuwe toestel van de Amerikaanse techgigant wordt op 12 september onthuld.

Xiaomi Mi Mix 2
De eerste Xiaomi Mi Mix

Ondertussen heeft Xiaomi alweer een opvolger klaar. De smartphonefabrikant heeft er zoveel vertrouwen in, dat het een evenement op 11 september heeft georganiseerd. Jup, een dag voor Apple zijn ding gaat doen. Dat is minder dom dan je misschien zou denken. Xiaomi bedient grotendeels een andere markt, China en India.

Xiaomi Mi Mix 2

Toch zal de Xiaomi Mi Mix 2 het ongetwijfeld goed doen via onofficiële kanalen. Alles wijst er overigens op dat het onaangekondigde toestel niet in de schaduw van Apple’s nieuwe vlaggenschip hoeft te staan. Dat wordt bewezen door gelekte renders, die je hierboven en hieronder kunt bewonderen. De afbeeldingen werden op Weibo geplaatst, China’s grootste sociale netwerk.

Gelekte renders

De beelden spreken voor zich. De schermranden zijn nog dunner geworden, iets wat vorig jaar onmogelijk werd geacht. Ook bovenaan is het een dun streepje, in tegenstelling tot de belabberd dikke inham van de iPhone 8. Blijf dit soort promotiemateriaal echter wel met een korrel zout nemen, zelfs als het door Xiaomi zelf wordt gedeeld.

Xiaomi Mi Mix 2

In China is het namelijk heel normaal om toestellen net wat beter uit te laten komen in promotiemateriaal. De Mi Mix had in het echt bijvoorbeeld net wat dikkere schermranden dan in de officiële video’s. Nog steeds ontzettend dun, maar met zulke minimale randen valt elk verschil op.

Onder de motorkap vinden we naar verwachting de Snapdragon 835. Voorheen rekenden we op de Snapdragon 836, maar gisteravond bleek dat die chip helemaal niet bestaat. Ook de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL moeten het dus gewoon met de Snapdragon 835 doen. Verder heeft de Mi Mix 2 4GB of 6GB aan werkgeheugen, een 13MP selfiecamera en 128GB aan intern opslaggeheugen. Op naar 11 september!

Bron: Weibo via AndroidSoul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Yabbadabbadoo -

    Damn, beauty. Maar ikzelf heb meerdere xiaomi ( coming up strong ) Vooral deal met Google gaat goed doen voor xiaomi.

    Helaas geen Nederlands ( wel via multi language ROM )

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters