Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera?

Eind vorig jaar kwam de Xiaomi Mi Mix 2 uit, de opvolger van de originele Mi Mix. Een toestel dat hoge ogen gooide met zijn dunne schermranden. Ondertussen heeft elk toestel die feature, zo snel kan het gaan. Opeens was Xiaomi geen copycat meer, maar een trendsetter. Maak kennis met de Xiaomi Mi Mix 2s.

Xiaomi deelt persrenders Xiaomi Mi Mix 2s

Nu komt er al een derde toestel uit in de serie, de Mi Mix 2s. Een specificaties-upgrade, maar ook op het gebied van design verandert er het een en ander. Zo zijn de schermranden nog dunner geworden. Ja, echt! Het Chinese merk heeft nu namelijk zelf officiële persrenders van de Xiaomi Mi Mix 2s gedeeld.

Wat meteen opvalt, is wat niet aanwezig is: een selfiecamera. Die zit bij de Mi Mix 2 aan de schermrand aan de onderkant. Een merkwaardige plek, maar daardoor kan de schermrand aan de bovenkant nog dunner gemaakt worden. Nu beide randen zijn geslonken, is er een andere locatie nodig.

Xiaomi Mi Mix 2s

Gelekte afbeeldingen leken te hinten naar een selfiecamera in de rechter bovenhoek. Absoluut niet symmetrisch, maar wel een mogelijke oplossing. Op de officiële renders is die camera echter nergens te bekennen. Waarschijnlijk zit de module weer aan de onderkant.

Voor zo’n tussenmodelletje is de kans klein dat Xiaomi voor drastische oplossingen kiest. Denk bijvoorbeeld aan een uitschuifbare camera, zoals Vivo onlangs toonde tijdens het Mobile World Congress.

Het gebrek aan een notch is in ieder geval verfrissend. Ook qua Android smartphones zagen we ze de afgelopen maanden overal voorbij komen.

Xiaomi Mi Mix 2s

Specificaties

Laten we ook nog even naar de gelekte specificaties kijken van de Xiaomi Mi Mix 2s. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 845, in combinatie met 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslaggeheugen. Een krachtigere basis dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9 dus.

Daarnaast wordt het Xiaomi’s eerste toestel dat je draadloos op kunt laden. Althans, als de geruchten kloppen. De officiële afbeeldingen hebben in ieder geval al een ander gerucht ontkracht: het toestel heeft geen dubbele camera aan de achterkant. Volgende week horen we meer, tijdens de officiële onthulling.

🔥Lees ook: De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters