Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S

Over slechts elf dagen gaat het Mobile World Congress van start, in Barcelona. Dat is de grootste smartphonebeurs ter wereld, waar allerlei mobiele technologie wordt onthuld. Steeds meer fabrikanten kiezen echter voor eigen moment, om te voorkomen dat hun onthulling verdwijnt in een barrage aan nieuwe producten. Toch kun je nog grote lanceringen verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Hier kun je checken wat je van die toestellen kunt verwachten. Spoiler: de iPhone X moet zich zorgen gaan maken! Maar ook om de Xiaomi Mi Mix 2S?

Xiaomi Mi Mix 2S

Verder zijn wij vooral benieuwd naar Xiaomi. Het ambitieuze Chinese merk blijft een van de grote vraagtekens. Toch is het duidelijk dat Xiaomi producten gaat tonen, gezien dat al bekend is gemaakt in de officiële planning van de beurs. Er is echt geen speciaal evenement onthuld, dus de kans is aanwezig dat het bedrijf enkel smartphones toont die we al kennen. Fans kijken al enkele maanden uit naar de Xiaomi Mi Mix 2S. De high-end Mi Mix 2 is al indrukwekkend, maar het lijkt er steeds sterker op dat het toestel nu al een upgrade krijgt.

Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Mix 2S

Of het nou tijdens MWC gaat gebeuren of niet, het is in ieder geval duidelijk dat het toestel bestaat. Naast eerder gelekte informatie wordt de smartphone nu ook bevestigd door firmware-bestanden. Software van Xiaomi noemt een toestel met de codenaam “polaris”. De bijbehorende details komen exact overeen met die van de vermeende Xiaomi Mi Mix 2S. De specificaties zijn in elk geval veelbelovend: de Snapdragon 845 en een 3400 mAh gaan hoge ogen gooien. Dat is de chip die je ook in de Galaxy S9 gaat vinden, en die het qua prestaties de iPhone X moeilijk gaat maken.

Xiaomi Mi Mix 2S

Verder kun je een FHD+ scherm verwachten, met een resolutie van 2160 x 1080. Het mysterieuze toestel draait op Android 8.0 Oreo, met Project Treble ondersteuning. Dat betekent dat Xiaomi Google’s speciale technologie ondersteunt, waarmee het een stuk makkelijker wordt om nieuwe versies van Android uit te rollen. Volgens Google zelfs binnen een dag. Verder kun je een aantal slimme features verwachten die we eerder deze week bij de recent onthulde Redmi Note 5 Pro zagen. Denk aan Face Unlock en een slimme AI-camera. We zijn benieuwd!

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters