‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’

Vorig jaar gooide Xiaomi hoge ogen met de Xiaomi Mi Mix. Waar de Chinese techgigant voorheen vooral bekend stond als copycat, wist Xiaomi opeens te innoveren. En hoe. De Mi Mix trapte de grote trend van 2017 af: dunne schermranden. LG, Samsung, Apple en vele andere volgden de afgelopen maanden. Maak nu kennis met de Xiaomi Mi Mix 3.

Xiaomi Mi Mix 3 gelekt

Twee maanden geleden deed Xiaomi er een schepje bovenop. Dat deed het merk met de Xiaomi Mi Mix 2. De schermranden werden nog iets dunner, en ook onder de motorkap kreeg het toestel een flinke upgrade. Nu lijkt het er echter op dat het bedrijf nog een upgrade in petto heeft.

Er is nu namelijk al een nieuwe Mix opgedoken. Onlangs kwamen we een render tegen van de Xiaomi Mi Mix 2s. De kans is groot dat het om een neppe mock-up ging, maar nu is er een foto opgedoken van een back panel. Oftewel, het achterkantje van een toestel. Volgens betrouwbare leakers gaat het om een opvolger van de Mi Mix. Is dit de Xiaomi Mi Mix 3?

Xiaomi Mi Mix 3

We achten de kans groter dat het hier om een pro, of premium-model gaat. Er is duidelijk een uitsparing voor een dubbele camera te zien. Dat valt op, want de Mi Mix heeft geen dubbele camera. De verticale positionering doet sterk denken aan de iPhone. Xiaomi is het dus nog niet verleerd, mits het hier om de real deal gaat. En ach, als het een toptoestel oplevert, hoor je ons niet klagen.

Voorlopig zal de focus liggen op de Xiaomi Mi 7, de opvolger van de populaire Mi 6. Dat wordt een van de eerste smartphones met de Snapdragon 845. Dat bevestigde de CEO van het bedrijf onlangs. Daarmee heeft de Chinese techgigant een nieuw wapenfeit om Europa mee te veroveren. Heb je overigens de spotgoedkope Xiaomi Redmi 5 al gezien? Voor honderd euro krijg je een flinke batterij, capabele chip en dunne schermranden.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters