‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’

Vorig jaar gooide Xiaomi hoge ogen met de Xiaomi Mi Mix. Waar de Chinese techgigant voorheen vooral bekend stond als copycat, wist Xiaomi opeens te innoveren. En hoe. De Mi Mix trapte de grote trend van 2017 af: dunne schermranden. LG, Samsung, Apple en vele andere volgden de afgelopen maanden. Maak nu kennis met de Xiaomi Mi Mix 3.

Xiaomi Mi Mix 3 gelekt

Twee maanden geleden deed Xiaomi er een schepje bovenop. Dat deed het merk met de Xiaomi Mi Mix 2. De schermranden werden nog iets dunner, en ook onder de motorkap kreeg het toestel een flinke upgrade. Nu lijkt het er echter op dat het bedrijf nog een upgrade in petto heeft.

Er is nu namelijk al een nieuwe Mix opgedoken. Onlangs kwamen we een render tegen van de Xiaomi Mi Mix 2s. De kans is groot dat het om een neppe mock-up ging, maar nu is er een foto opgedoken van een back panel. Oftewel, het achterkantje van een toestel. Volgens betrouwbare leakers gaat het om een opvolger van de Mi Mix. Is dit de Xiaomi Mi Mix 3?

Xiaomi Mi Mix 3

We achten de kans groter dat het hier om een pro, of premium-model gaat. Er is duidelijk een uitsparing voor een dubbele camera te zien. Dat valt op, want de Mi Mix heeft geen dubbele camera. De verticale positionering doet sterk denken aan de iPhone. Xiaomi is het dus nog niet verleerd, mits het hier om de real deal gaat. En ach, als het een toptoestel oplevert, hoor je ons niet klagen.

Voorlopig zal de focus liggen op de Xiaomi Mi 7, de opvolger van de populaire Mi 6. Dat wordt een van de eerste smartphones met de Snapdragon 845. Dat bevestigde de CEO van het bedrijf onlangs. Daarmee heeft de Chinese techgigant een nieuw wapenfeit om Europa mee te veroveren. Heb je overigens de spotgoedkope Xiaomi Redmi 5 al gezien? Voor honderd euro krijg je een flinke batterij, capabele chip en dunne schermranden.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters