Xiaomi Mi Note 2 teaser toont dubbele camera

Xiaomi heeft op het Chinese sociale netwerk Weibo een teaser geplaatst voor de Xiaomi Mi Note 2, een phablet met indrukwekkende specificaties.

Xiaomi

Xiaomi Mi Note 2De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi onthulde vorige week de Xiaomi Mi 5s en de Mi 5s Plus, twee krachtige vlaggenschepen met Qualcomm’s Snapdragon 821 chipset. Nu de scherp geprijsde producten van Xiaomi ook in Nederland verkrijgbaar zijn wordt het een stuk interessanter om het aanbod van de smartphonefabrikant in de gaten te houden.

Xiaomi Mi Note 2

Dat kan nog een hele klus zijn, want Xiaomi staat er bekend om dat het bedrijf snel na elkaar nieuwe toestellen uitbrengt. We hebben dus net een onthulling achter de rug, maar het Chinese bedrijf is alweer druk bezig met het teasen van een nieuw vlaggenschip, de Xiaomi Mi Note 2.

Dubbele camera

De opvolger van de populaire Xiaomi Mi Note dook de afgelopen weken al meerdere keren op. Gisteravond kregen we het toestel voor het eerst op een officiele manier te zien. Xiaomi heeft op het Chinese sociale netwerk Weibo namelijk een teaser geplaatst waarop de achterkant van de phablet te zien is.

De afbeelding bevestigt opnieuw dat de Mi Note 2 een dubbele camera krijgt, net zoals de Mi 5s Plus. Dit keer zitten de camera’s echter naast elkaar, in plaats van boven elkaar, vergelijkbaar met de Apple iPhone 7 Plus.

Xiaomi Mi Note 2 specificaties

Laten we nog even alle verwachte specificaties samenvatten. De Xiaomi Mi Note 2 heeft waarschijnlijk een 5.7-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap vind je de krachtige Snapdragon 821 chipset, in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Afhankelijk van het model heb je de beschikking tot maximaal 256GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant zit dus een dubbele 16MP camera, terwijl selfies genomen kunnne worden met een 5MP camera. Een flinke 400mAh batterij moet er voor gaan zorgen dat je ondanks het grote scherm alsnog de dag door kunt komen.

Het wordt interessant om te zien hoe Xiaomi de Mi Note 2 gaat onderscheiden van de vorige week aangekondigde Mi 5s Plus, ook een phablet met een dubbele camera. We gaan het hoogstwaarschijnlijk zeer binnenkort ontdekken, want volgens betrouwbare bronnen zal Xiaomi de Mi Note 2 deze maand nog onthullen.

Bron: Playfuldroid

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters