‘Xiaomi Mix Evo met Snapdragon 835 gelekt’

Op Geekbench is een nieuwe smartphone gespot: de Xiaomi Mix EVO. Deze smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 835 onder de motorkap zitten, in combinatie met 4GB RAM.

Xiaomi Mix Evo

Xiaomi Mix EvoVolgens de gelekte lijst draait deze smartphone op Android Marshmallow 6.0.1. Uit de naam kun je concluderen dat het gaat om een variant van de Mi Mix en dat het een high-end telefoon is. Voor de rest is er nog niet veel bekend, maar we hopen dit dit komende weken duidelijker wordt. Op dit moment heeft de meest recente Mi Mix 6GB aan RAM. Het merk zal dus naar verwachting een geüpdatete versie van het toestel uitbrengen.

Xiaomi Mi Mix

Eerder zijn er twee edities van de Xiaomi Mi Mix uitgebracht, namelijk de normale editie met 4GB aan RAM en 128GB aan opslagruimte. De andere editie, ook wel de ‘Exclusie’-versie genoemd, heeft 6GB RAM en 256GB opslagruimte. Beide worden aangedreven door een Snapdragon 821-processor. De vier kernen zijn geklokt op 2,4 GHz. De grootte van het scherm is 6,4 inch en bedekt 91,3 procent van de voorkant van de smartphone.  De resolutie van het display is 2040 bij 1080 pixels. De smartphone heeft een 16-megapixel achtercamera en een 5-megapixel voorcamera. De batterijcapaciteit is 4400 mAh. Ook heeft de Xiaomi Mi Mix een vingerafdrukscanner, een Quick Charge 3.0. en NFC-ondersteuning. De normale editie kost 468 euro en de luxe editie 535 euro. Xiaomi wist hoge ogen te gooien met de bijzondere concept-telefoon. Dit jaar worden vrijwel randloze telefoons naar verwachting een trend, maar Xiaomi wist er vorig jaar al indruk mee te maken.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters