‘Xiaomi Mix Evo met Snapdragon 835 gelekt’

Op Geekbench is een nieuwe smartphone gespot: de Xiaomi Mix EVO. Deze smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 835 onder de motorkap zitten, in combinatie met 4GB RAM.

Xiaomi Mix Evo

Xiaomi Mix EvoVolgens de gelekte lijst draait deze smartphone op Android Marshmallow 6.0.1. Uit de naam kun je concluderen dat het gaat om een variant van de Mi Mix en dat het een high-end telefoon is. Voor de rest is er nog niet veel bekend, maar we hopen dit dit komende weken duidelijker wordt. Op dit moment heeft de meest recente Mi Mix 6GB aan RAM. Het merk zal dus naar verwachting een geüpdatete versie van het toestel uitbrengen.

Xiaomi Mi Mix

Eerder zijn er twee edities van de Xiaomi Mi Mix uitgebracht, namelijk de normale editie met 4GB aan RAM en 128GB aan opslagruimte. De andere editie, ook wel de ‘Exclusie’-versie genoemd, heeft 6GB RAM en 256GB opslagruimte. Beide worden aangedreven door een Snapdragon 821-processor. De vier kernen zijn geklokt op 2,4 GHz. De grootte van het scherm is 6,4 inch en bedekt 91,3 procent van de voorkant van de smartphone.  De resolutie van het display is 2040 bij 1080 pixels. De smartphone heeft een 16-megapixel achtercamera en een 5-megapixel voorcamera. De batterijcapaciteit is 4400 mAh. Ook heeft de Xiaomi Mi Mix een vingerafdrukscanner, een Quick Charge 3.0. en NFC-ondersteuning. De normale editie kost 468 euro en de luxe editie 535 euro. Xiaomi wist hoge ogen te gooien met de bijzondere concept-telefoon. Dit jaar worden vrijwel randloze telefoons naar verwachting een trend, maar Xiaomi wist er vorig jaar al indruk mee te maken.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters