‘Gelekte foto’s tonen Xiaomi Redmi Note 4 met dubbele camera’

De opvolger van de zeer populaire Redmi Note 3 is te bewonderen op een gelekte foto. De Redmi Note 4 heeft een dubbele camera en komt over enkele maanden uit.

Xiaomi

Xiaomi timmert hard aan de weg met zijn goedkope smartphones die je toch flinke specificaties kunnen bieden. Je kent het bedrijf waarschijnlijk vooral van de Xiaomi Mi 5, een strak vlaggenschip met een metalen behuizing. Het Chinese bedrijf is echter vooral succesvol met de Redmi Note 3, zoals van de week bleek uit een onderzoek van Antutu. Vooral in China is het toestel mateloos populair.

Redmi Note 3

Wellicht heeft Xiaomi met de Redmi Note 3 precies de goede balans weten te vinden tussen prijs en kwaliteit. Het viel ons vooral op dat de gigantische batterij een welke toevoeging is. De Xiaomi Redmi Note 3 kwam november vorig jaar uit, dus het wordt langzamerhand weer tijd voor een onvermijdelijke opvolger. Kan het bedrijf opnieuw zo’n aantrekkelijk toestel voor slechts $200 aanbieden?

Redmi Note 4

Redmi Note 4

Een gisteren gelekte foto toont volgens een anonieme bron de Xiaomi Redmi Note 4. Gelijk valt op dat de mid-ranger opnieuw een metalen behuizing krijgt. Ook lijkt het erop dat Xiaomi mee gaat doen met de dubbele camera trend, net zoals de Huawei P9, de Honor 8 en binnenkort waarschijnlijk ook de iPhone 7 Plus. We weten dankzij gelekte informatie al dat de module door Samsung geleverd wordt. Wat op de foto duidelijk mist is de vingerprintscanner aan de achterkant. De Mi 5 heeft een vingerprintscanner in de homeknop, maar de Redmi Note 3 had een vingerprintscanner aan de achterkant van het toestel. Waarschijnlijk gaat de Redmi Note 4 daar in dus het vlaggenschip van Xiaomi achterna.

Specificaties en beschikbaarheid

Verder is er nog niet zoveel bekend over de Redmi Note 4. Geruchten wijzen op een 5.5-inch scherm, 4GB aan werkgeheugen en een flinke batterij. De Redmi Note 3 werd dus gelanceerd in november 2015. Als Xiaomi dus een cyclus van 12 maanden aanhoudt dan zal het nieuwe toestel dus over vier maanden worden uitgebracht. Gezien er echter ook een promo foto van de Redmi Note 4 is gelekt is de kans groot dat we al eerder met de langverwachte opvolger aan de slag kunnen. We houden je op de hoogte.

Bron: Android Headlines

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters