‘Sample foto’s van Xiaomi Redmi Pro duiken op’

Er zijn vermeende sample foto’s van de Xiaomi Redmi Pro opgedoken, de opvolger van de zeer populaire Xiaomi Redmi Note 3.

Xiaomi

Eind vorig jaar onthulde  Xiaomi de Redmi Note 3. De phablet van het Chinese merk wist met zijn premium uiterlijk en grote batterij veel indruk te maken. Onlangs bleek uit onderzoek dat het zelfs een van de meest gebruikte smartphones van dit moment is, vooral in China.

Redmi Pro

Ondertussen is het bijna een jaar geleden dat het toestel uit kwam, en komt de geruchtenmolen rondom de opvolger van het toestel flink op gang. Gelekte informatie wijst erop dat de Redmi Note 4 een MediaTek MT697M chipset heeft, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en opnieuw een flinke 4,000mAh batterij. Daarnaast lijkt het erop dat de phablet een andere naam krijgt: de Xiaomi Redmi Pro. Of dat klopt gaan we over een kleine week ontdekken, want naar verluidt wordt het toestel op 27 juli aangekondigd, samen met een ander mysterieus apparaat.

Foto’s

Vorige week doken er een foto op van de vermeende cameramodule van de Xiaomi Redmi Pro, ontwikkeld door Samsung. Het Koreaanse bedrijf is een samenwerking met Xiaomi aangegaan, waarvan de dubbele camera van de Redmi Pro het eerste resultaat is. Het blijft natuurlijk maar afwachten of het een goede camera wordt, maar vandaag kregen we al een gedeeltelijk antwoord op die vraag. Er zijn namelijk sample foto’s opgedoken die waarschijnlijk met het onaangekondigde toestel genomen zijn.

Redmi Note Pro

Redmi Note Pro

Tweede sensor

Op de twee foto’s zijn een hond en een kat te zien die binnen en buiten voor de camera poseren. De resolutie is natuurlijk verlaagd en wellicht zijn de foto’s bewerkt, dus het is nog te vroeg om hier conclusies aan te verbinden.  Wel valt op dat de details op de achtergrond vrij blurry zijn, wat het resultaat kan zijn van het zogenaamde ‘bokeh’ effect dat behaald kan worden door een dubbele camera te gebruiken. Een tweede camera sensor kan verschillende functies hebben, dus we zullen de aankondiging moeten afwachten om te ontdekken waarmee Xiaomi op de proppen komt.

Bron: GizChina

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters