Xiaomi vergelijkt voorcamera van de Mi 4c met iPhone 6

Xiaomi heeft de afgelopen dag de voorcamera’s van twee telefoons vergeleken; namelijk de iPhone 6 en de Mi 4c. De Xiaomi Mi 4c is een nog niet aangekondigd toestel van het merk Xiaomi.

Een topman van Xiaomi Lin Bin heeft het gehad over de selfiecamera die te vinden zal zijn in de Xioami Mi 4c. Hij heeft verteld dat de camera een lens krijgt met een opening die 85 graden kijkt. De lens moet gelijk zijn aan een 24 millimeter lens op een camera. Door deze lens passen er ongeveer 6-7 mensen volledig in een selfie, bij de iPhone daartegen is de selfie een stuk krapper. Hier staat een testfoto geleverd door Xiaomi.

Xiaomi vergelijkt voorcamera van de Mi 4c met iPhone 6 mi 4c vs iphone 6 from camera e1442766129382 

Een deel van de specificaties van de Mi 4c zijn verteld door Xiaomi. Het bedrijf zelf vertelde dat de voorcamera een resolutie van 5 megapixel krijgt. De achtercamera kan foto’s maken met een maximale resolutie van 13 megapixel. Tot nu toe heeft Xiaomi over twee versies van dit toestel verteld dat ze komen. Volgens Xiaomi komt er een versie met 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen voor 200 dollar en een versie met 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen voor 235 dollar. Volgens de geruchtenmachine krijgen we ook een versie met 3GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen.

De telefoon krijgt een Snapdragon 808-processor, dual-sim en 4G ondersteuning. Door de afbeelding en eerder vertelde informatie is het bevestigd dat de telefoon in roze en oranje komt. Xiaomi wil de telefoon op 22 september presenteren waarna het toestel in oktober in de buitenlandse winkels moet liggen. Of dit toestel naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Xiaomi vergelijkt voorcamera van de Mi 4c met iPhone 6 xiaomi mi 4c ad in pink 

Bron: techgrapple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters