Xperia Z3: Hoogwaardig en waterdicht – adv

Onlangs introduceerde Sony in Berlijn de high-end Xperia Z3 en de Z3 Compact. Beide waterdichte modellen oogsten tot nu toe veel lof in previews. Maar wat maakt deze telefoons nou juist zo speciaal?

De Xperia Z3 en de Z3 Compact hebben alle specificaties die tegenwoordig vereiste zijn voor high-end toestellen. Ze zijn snel, maken gebruik van 4G-internet en ze draaien op de nieuwste versie van Android. Waar deze toestellen zich in onderscheiden, zijn de camera, het design en de waterdichtheid. Daarbij is de Z3 Compact een van de weinige high-end toestellen met premium hardware in een compacte behuizing van 4.6”. Ideaal dus als je om welke reden dan ook geen groot toestel wilt hebben, maar toch niet wilt inleveren op prestaties.

De camera is uitgerust met de G-lens, die meer licht kan vastleggen. Daarbij is het ook een groothoeklens, waarmee je nog meer in beeld kunt krijgen. Ideaal voor groepsfoto’s! Door de Exmor-RS beeldsensor en de BIONZ-techniek die Sony gebruikt worden de foto’s gedetailleerder, met minder ruis en zijn de beelden nog beter belicht en levendiger dan eerst. Videobeelden worden zelfs opgenomen met een 4K-resolutie. Door de functie Steady-Shot worden bewegende beelden stabiel, en scherp weergegeven.

De Xperia Z modellen zijn al jarenlang waterdicht. Met de Z3 en Z3 Compact heeft Sony zichzelf overtroffen. De telefoons hebben de hoogste graad van stof –en waterdichtheid die een telefoon op dit moment kan hebben, met een IP65 en IP68-classificering. Hiermee kun je de telefoon 30 minuten lang op 1,5 meter diepte houden in zoet water, om bijvoorbeeld foto’s of video’s te maken. Je kunt de Xperia Z3 al gratis verkrijgen met een abonnement vanaf €37,- per maand bij Belsimpel.nl. De Xperia Z3 Compact is al zonder bijbetaling verkrijgbaar vanaf slechts €31,- per maand. Tot het einde van september krijg je er gratis een draadloze Sony headset twv €149,- bij.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters