Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland

Het in Nederland nogal onbekende Koreaanse bedrijf Xtreamer Mobile heeft vandaag de Xtreamer Joyz gelanceerd. Dit is een smartphone met high-end specificaties voor 329 euro, wat een erg laag bedrag is voor dit segment.

Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland joyz 2

Het toestel beschikt over een 4,7 inch Gorilla Glass 2 TFT-scherm met een resolutie van 720x1280p. Er zit een Samsung Exynos 4412 quadcore processor in en 1GB Ram, plus 8GB intern geheugen, dat via een microSD-kaart valt uit te breiden met nog eens 32 GB.

Axhterop vinden we een 13-megapixelcamera en binnenin een 2500 mAh batterij. Het toestel is 10,8 millimeter dik, waarmee het in deze tijd tot de dikkerdjes behoort, en loopt op de verouderde Androidversie 4.0 Ice Cream Sandwich, waarbij wordt vermeld dat ‘de eindgebruiker kan upgraden tot Jelly Bean.’ Het toestel wordt zonder simlock of gelockte bootloader geleverd, zodat iedereen er makkelijk de firmware van zijn keuze op kan flashen.

Xtreamer meldt dat de specificaties goed vergelijkbaar zijn met de veel duurdere high-end modellen van bekendere merken, en wijst erop dat de prijs ongeveer tweederde tot de helft van die duurdere modellen bedraagt. Voor de prijs komt er ook nog een flipcover bij en desgewenst is er via de website van de fabrikant ook een ‘militaire case’ te bestellen waarmee het toestel tegen water, schokken en stof kan. Het toestel is verkrijgbaar via de website van Xtreamer maar ook via Dixons, Mycom, Smartphoneshop, PDAshop en V&D.

Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland joyz 6 
tags:
  OnePlus 6 Oppo R15

  OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

  Huawei P20 Lite

  Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

  smartphone veiligheid

  Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

  iPhone SE2 (mogelijk)

  Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

  Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

  Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

  HTC U12+

  Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters