Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland

Het in Nederland nogal onbekende Koreaanse bedrijf Xtreamer Mobile heeft vandaag de Xtreamer Joyz gelanceerd. Dit is een smartphone met high-end specificaties voor 329 euro, wat een erg laag bedrag is voor dit segment.

Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland joyz 2

Het toestel beschikt over een 4,7 inch Gorilla Glass 2 TFT-scherm met een resolutie van 720x1280p. Er zit een Samsung Exynos 4412 quadcore processor in en 1GB Ram, plus 8GB intern geheugen, dat via een microSD-kaart valt uit te breiden met nog eens 32 GB.

Axhterop vinden we een 13-megapixelcamera en binnenin een 2500 mAh batterij. Het toestel is 10,8 millimeter dik, waarmee het in deze tijd tot de dikkerdjes behoort, en loopt op de verouderde Androidversie 4.0 Ice Cream Sandwich, waarbij wordt vermeld dat ‘de eindgebruiker kan upgraden tot Jelly Bean.’ Het toestel wordt zonder simlock of gelockte bootloader geleverd, zodat iedereen er makkelijk de firmware van zijn keuze op kan flashen.

Xtreamer meldt dat de specificaties goed vergelijkbaar zijn met de veel duurdere high-end modellen van bekendere merken, en wijst erop dat de prijs ongeveer tweederde tot de helft van die duurdere modellen bedraagt. Voor de prijs komt er ook nog een flipcover bij en desgewenst is er via de website van de fabrikant ook een ‘militaire case’ te bestellen waarmee het toestel tegen water, schokken en stof kan. Het toestel is verkrijgbaar via de website van Xtreamer maar ook via Dixons, Mycom, Smartphoneshop, PDAshop en V&D.

Xtreamer brengt goedkope high-end smartphone Joyz naar Nederland joyz 6 
tags:
  Android P 9.0

  Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

  Wiko view 2

  Wiko View 2 Review lees verder

  Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

  ‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

  Light smartphone met negen camera's

  Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

  iPhone X Plus dummy

  iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

  Pixel 3 XL render

  360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters