Yahoo Mail voor de iPhone werkt niet meer sinds 6 juni

De e-maildienst van Yahoo werkt sinds kort niet meer voor de iPhone. Apple zou niets met het probleem te maken hebben en verwijst naar Yahoo.

Inbox

Er zijn veel gebruikers van de e-maildienst van Yahoo die sinds 6 juni hun e-mail niet meer kunnen lezen of versturen. Op verschillende fora, waaronder dat van Apple zelf, wordt gesproken over het probleem.

Apple zou niets met het probleem te maken hebben en verwijst voor de problemen naar Yahoo, dat nog niks heeft laten horen. Je kunt je Yahoo e-mail wel lezen via de web-client van Yahoo op m.yahoo.com. Het probleem zou zich nog niet voordoen op andere toestellen of IMAP-software.

Het is mogelijk dat Yahoo vroegtijdig begint met het updaten van de servers voor iPhone OS 3.0 dat volgens geruchten maandag gelanceerd zal worden op de Apple Keynote. Je kunt de Keynote live volgen op maandag 8 juni om 19:00 uur op live.allaboutphones.nl.

Banner 

Bron: Apple forums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Piet Weetniet -

    Als men via webmail is ingelogt, en op een van de webmail mappen klikt, openen de mappen niet. Je kunt dus geen mailberichten verzenden. Vreemd … Weet iemand de oplossing? Java installeren misschien?
    🙁

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters