Youfone gaat samen met Huawei tv-abonnementen aanbieden

Mobiele provider Youfone gaat de televisiemarkt betreden. Het gaat samenwerken met Huawei aan een digitaal platform dat toegang biedt tot live-televisie, video on demand, apps en games. De twee bedrijven ondertekenen vandaag een overeenkomst.

Basispakket Youfone

Youfone
Het platform van Huawei in Duitsland, Entertain TV.

Het basispakket van de dienst gaat tien euro kosten. Klanten krijgen met deze dienst toegang tot een pakket van twintig zenders. Deze zijn te bekijken via apps, Apple TV en Chromecast. Programma’s van de zenders van NPO, RTL en SBS kan je tot een week na de uitzending nog terugkijken.

Extra diensten bijkopen

Daarnaast kunnen klanten nog extra diensten bijkopen. Voor een maandelijks bedrag kan je bijvoorbeeld bepaalde zenders bijkopen en voor 2,50 per maand kan je een video on demand-pakket bijkopen. In dit pakket zijn allerlei films en series beschikbaar. Video’s in dit pakket zullen 60 dagen beschikbaar zijn. Daarna vervangt Youfone het aanbod met nieuwe video’s.

Uitgebreider pakket

Klanten kunnen naast het basispakket ook kiezen voor een uitgebreider pakket. Dit kost vijftien euro per maand. Een van de extra’s van dit pakket, is de zogenaamde settopbox. Via dit apparaat kunnen klanten een Huawei-platform gebruiken, dat in Duitsland al beschikbaar is onder de naam Entertain TV. Dat biedt naast televisie ook apps, games en webwinkelfuncties aan. Tegenover NU.nl zegt Youfone-directeur Valentijn Rensing in gesprek te zijn met Netflix en Amazon om hun diensten aan het platform toe te voegen. Deze gesprekken zitten echter nog wel in een vroeg stadium.

Bron: NU.nl

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters