Youfone gaat samen met Huawei tv-abonnementen aanbieden

Mobiele provider Youfone gaat de televisiemarkt betreden. Het gaat samenwerken met Huawei aan een digitaal platform dat toegang biedt tot live-televisie, video on demand, apps en games. De twee bedrijven ondertekenen vandaag een overeenkomst.

Basispakket Youfone

Youfone
Het platform van Huawei in Duitsland, Entertain TV.

Het basispakket van de dienst gaat tien euro kosten. Klanten krijgen met deze dienst toegang tot een pakket van twintig zenders. Deze zijn te bekijken via apps, Apple TV en Chromecast. Programma’s van de zenders van NPO, RTL en SBS kan je tot een week na de uitzending nog terugkijken.

Extra diensten bijkopen

Daarnaast kunnen klanten nog extra diensten bijkopen. Voor een maandelijks bedrag kan je bijvoorbeeld bepaalde zenders bijkopen en voor 2,50 per maand kan je een video on demand-pakket bijkopen. In dit pakket zijn allerlei films en series beschikbaar. Video’s in dit pakket zullen 60 dagen beschikbaar zijn. Daarna vervangt Youfone het aanbod met nieuwe video’s.

Uitgebreider pakket

Klanten kunnen naast het basispakket ook kiezen voor een uitgebreider pakket. Dit kost vijftien euro per maand. Een van de extra’s van dit pakket, is de zogenaamde settopbox. Via dit apparaat kunnen klanten een Huawei-platform gebruiken, dat in Duitsland al beschikbaar is onder de naam Entertain TV. Dat biedt naast televisie ook apps, games en webwinkelfuncties aan. Tegenover NU.nl zegt Youfone-directeur Valentijn Rensing in gesprek te zijn met Netflix en Amazon om hun diensten aan het platform toe te voegen. Deze gesprekken zitten echter nog wel in een vroeg stadium.

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters