YouTube Music-app geüpdatet

De YouTube Music-app die ontworpen is voor YouTube Red-gebruikers heeft een update gekregen. De app heeft nu een knop die meer relevante recommandaties geeft en er is nu een modus waarmee je alleen de videoclip download met wifi.

YouTube Music

De YouTube Music-app is in Nederland nog niet zo’n groot succes. Dit komt door YouTube zelf die besloten heeft om YouTube Red voor nu alleen in de Verenigde Staten uit te brengen. De app is bedoelt voor Red-gebruikers om specifiek muziek af te spelen. De app kan nummers streamen met of zonder videoclip. Dit maakt het aantrekkelijker om onderweg te gebruiken omdat het minder mb’s kost.

Veranderingen

Met update 1.16 zijn er twee grote veranderingen doorgevoerd. De eerste verandering is de ‘Meer van-knop’. Deze knop is te vinden onder een gekozen nummer. Als je erop drukt zal YouTube Music zelf een selectie maken van nummers die vergelijkbaar zijn met degene die je op dat moment luistert.

De tweede verandering is de optie om videoclips alleen te streamen als je wifi hebt. Voorheen kon je alleen kiezen of je de clips wilde streamen of niet, maar om abonnementskosten te besparen is dit beter.

YouTube Redyoutube-red-100623205-large

YouTube Red is een abonnement vorm van YouTube waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra video’s, geen reclame hebben en de app kunnen minimaliseren zonder dat de app stopt. YouTube-gebruikers zeuren al jaren om deze functies en nu zijn ze er. Helaas is de service alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten en moeten wij in Nederland nog even wachten.

De update van de YouTube Music app is nu te downloaden in de Google Play Store. Apple-gebruikers kunnen de app helemaal nog niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters