YouTube Music-app geüpdatet

De YouTube Music-app die ontworpen is voor YouTube Red-gebruikers heeft een update gekregen. De app heeft nu een knop die meer relevante recommandaties geeft en er is nu een modus waarmee je alleen de videoclip download met wifi.

YouTube Music

De YouTube Music-app is in Nederland nog niet zo’n groot succes. Dit komt door YouTube zelf die besloten heeft om YouTube Red voor nu alleen in de Verenigde Staten uit te brengen. De app is bedoelt voor Red-gebruikers om specifiek muziek af te spelen. De app kan nummers streamen met of zonder videoclip. Dit maakt het aantrekkelijker om onderweg te gebruiken omdat het minder mb’s kost.

Veranderingen

Met update 1.16 zijn er twee grote veranderingen doorgevoerd. De eerste verandering is de ‘Meer van-knop’. Deze knop is te vinden onder een gekozen nummer. Als je erop drukt zal YouTube Music zelf een selectie maken van nummers die vergelijkbaar zijn met degene die je op dat moment luistert.

De tweede verandering is de optie om videoclips alleen te streamen als je wifi hebt. Voorheen kon je alleen kiezen of je de clips wilde streamen of niet, maar om abonnementskosten te besparen is dit beter.

YouTube Redyoutube-red-100623205-large

YouTube Red is een abonnement vorm van YouTube waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra video’s, geen reclame hebben en de app kunnen minimaliseren zonder dat de app stopt. YouTube-gebruikers zeuren al jaren om deze functies en nu zijn ze er. Helaas is de service alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten en moeten wij in Nederland nog even wachten.

De update van de YouTube Music app is nu te downloaden in de Google Play Store. Apple-gebruikers kunnen de app helemaal nog niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters