YouTube sluit een deal met LG Mobile

YouTube en LG hebben bekendgemaakt dat ze een deal hebben gesloten om samen een gsm te ontwikkelen die zowel YouTube films moet gaan afspelen en het uiterlijk mee krijgt van LG. Deze telefoon wordt halverwege 2008 verwacht in de winkel.

Er zijn nog geen (ontwerp)foto’s van het toestel dus weten we ook niet of de YouTube GSM iets weg zal hebben van de onlangs aangekondigde Google GSM van LG. Echter kan je wel bedenken dat deze nieuwe telefoon een UMTS of HSDPA verbinding krijgt om de YouTube content te downloaden naar de mobiel. Omdat het een multimedia apparaat zal worden, is de verwachting ook dat het een extra groot scherm krijgt om alle video`s en foto`s te weergeven. De browser zal ook aangepast worden om de YouTube website overzichtelijker te maken en het browsen in zijn algemeenheid op de telefoon omhoog te krikken.

De overeenkomsten met YouTube en Google zijn het bewijs dat ook LG heil ziet in het op de markt brengen van toestellen die gekoppeld zijn aan populaire content services.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters