Zeemote, de revolutie van mobiel gaming

Steeds meer mensen spelen mobiele games. Je komt tegenwoordig niet veel telefoons meer tegen, waar geen Java-, Symbian- of Windows Mobile-spel op te vinden is. Tijdens de World Cyber Games werd in 2008 zelfs een heus mobiel gaming-kampioenschap gehouden. T-mobile speelt hier slim op in en lanceert nu toch wel een heel aantrekkelijke bundel voor de mobiele gamer in Groot-Brittannië.

W705 Zeemote

Op het eerste gezicht lijkt het pakket weinig bijzonders te bieden. Een normaal abonnement met een net zo normale telefoon: de Sony Ericsson W705. Toch krijg je er een geweldige gadget bij die vooral de mobiele gamers onder ons aan zal spreken. De gadget die T-Mobile erbij zal gaan leveren is de zogenaamde Zeemote JS1. Deze gadget moet het Java-gamingplatform een nieuw leven in gaan blazen en werkt op meerdere toestellen. De Zeemote is een gamecontroller die het spelen van spellen op je telefoon comfortabeler natuurlijk leuker maakt. Het apparaatje staat in verbinding met je telefoon via Bluetooth en beschikt over voldoende knoppen om een spel alleen met de Zeemote te kunnen spelen waardoor je het toetsenbord van je telefoon niet meer nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk de Zeemote heen en weer te zwaaien om bepaalde acties uit te voeren, wat natuurlijk veel lijkt op de bekende Wii-besturing.

Op de W705 zullen een aantal spellen voorgeïnstalleerd zijn zoals The Fast & Furious. De Zeemote is nu nog alleen via T-mobile in Groot-Brittannië beschikbaar, maar zal waarschijnlijk ook hier op de markt verschijnen. Later dit jaar zal ook een losse versie beschikbaar komen, die zal werken op verschillende soorten telefoons.

Bron: Zeemote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. dutchietor -

        Serieus? Lol, waarom zeiden ze gisteren dan dat hij voor het eerst op de markt verscheen in de UK? Nou ja, rare mensen van Weemote :Y Ik vind hem in iedergeval wel grappig :Y

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters