Zeemote, de revolutie van mobiel gaming

Steeds meer mensen spelen mobiele games. Je komt tegenwoordig niet veel telefoons meer tegen, waar geen Java-, Symbian- of Windows Mobile-spel op te vinden is. Tijdens de World Cyber Games werd in 2008 zelfs een heus mobiel gaming-kampioenschap gehouden. T-mobile speelt hier slim op in en lanceert nu toch wel een heel aantrekkelijke bundel voor de mobiele gamer in Groot-Brittannië.

W705 Zeemote

Op het eerste gezicht lijkt het pakket weinig bijzonders te bieden. Een normaal abonnement met een net zo normale telefoon: de Sony Ericsson W705. Toch krijg je er een geweldige gadget bij die vooral de mobiele gamers onder ons aan zal spreken. De gadget die T-Mobile erbij zal gaan leveren is de zogenaamde Zeemote JS1. Deze gadget moet het Java-gamingplatform een nieuw leven in gaan blazen en werkt op meerdere toestellen. De Zeemote is een gamecontroller die het spelen van spellen op je telefoon comfortabeler natuurlijk leuker maakt. Het apparaatje staat in verbinding met je telefoon via Bluetooth en beschikt over voldoende knoppen om een spel alleen met de Zeemote te kunnen spelen waardoor je het toetsenbord van je telefoon niet meer nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk de Zeemote heen en weer te zwaaien om bepaalde acties uit te voeren, wat natuurlijk veel lijkt op de bekende Wii-besturing.

Op de W705 zullen een aantal spellen voorgeïnstalleerd zijn zoals The Fast & Furious. De Zeemote is nu nog alleen via T-mobile in Groot-Brittannië beschikbaar, maar zal waarschijnlijk ook hier op de markt verschijnen. Later dit jaar zal ook een losse versie beschikbaar komen, die zal werken op verschillende soorten telefoons.

Bron: Zeemote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. dutchietor -

        Serieus? Lol, waarom zeiden ze gisteren dan dat hij voor het eerst op de markt verscheen in de UK? Nou ja, rare mensen van Weemote :Y Ik vind hem in iedergeval wel grappig :Y

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters