Zeemote kondigt samenwerking aan met Nokia in Duitsland

Zeemote heeft een samenwerking aangekondigd met Nokia om de Duitse mobiel game markt te gaan veroveren. De Zeemote zal bij sommige Nokia toestellen meegeleverd worden en ze zullen samen reclame ervoor gaan maken.

De controller van het gelijknamige Amerikaanse bedrijf, die al in januari werd aangekondigd, zal voorlopig niet los worden verkocht. Voor die strategie is volgens Adams gekozen omdat er voor de productlancering dan geen grote voorraad beschikbaar hoeft te zijn. Ook zou het product sneller ingeburgerd raken als het gratis bij bepaalde toestellen zit zoals die van Nokia. Beide bedrijven hebben voor Duitsland under the terms of the agreement een overeenkomst gemaakt waarbij Nokia de Zeemote zal promoten in haar reclame uitingen. Ook zullen sommige Nokia toestellen worden uitgerust met de Joystick.

Eerder ging Sony Ericsson al Nokia voor met de W760i. Wie nu een W760i koopt, krijgt er een voucher bij, waarmee de Zeemote gratis te bestellen is. Op de telefoon zijn twee spelletjes voor de nieuwe joystick voorgeïnstalleerd. Onduidelijk is nog of de samenwerking met Nokia ook naar andere landen zal worden uitgebreid.

nokia-zeemote 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters