Zes nieuwe LG smartphones uitgelekt, vijf met Android- en één met Windows Mango

Pocket Now heeft de complete roadmap van LG voor de komende maanden ontdekt. Er komen vijf Android smartphones op voor en één toestel dat op Windows Phone 7.5 Mango loopt.

LG Prada K2

De opvolgers voor de Optimus 2x, Black en 3D staan dus al in de coulissen. Een van de nieuwe toestellen – het high-end model – zou een vernieuwd Nova scherm krijgen, dat bijzonder helder licht zou moeten geven. Ook komt LG met zijn eerste Windows Phone Mango toestel op de proppen.

Hiernaast is de LG Prada K2 afgebeeld. Die krijgt een dualcore processor en wordt het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Het scherm meet 4.3 inch in diameter en het toestel is slechts 8,8 millimeter dik. Er zit 16gb intern geheugen in en er staat Android 2.3 Gingerbread op. Het apparaat kan 21Mbps HSPA+ netwerken aan. De K2 krijgt een op Prada geïnspireerd design en dat moet ook echt te voelen zijn aan het apparaat. Voor november moet dit toestel de markt bereiken.

LG Univa

De LG Univa doet het met meer bescheiden specificaties. Het apparaat is min of meer te zien als de Optimus Two, de opvolger van de onverwacht succesvolle Optimus One.

Het toestel krijgt een 800 Mhz processor, een 3.5 inch scherm, een vijf megapixel camera en daarmee is het een stukje sneller dan zijn voorganger. Dit midrange toestel mis 11,9 millimeter dik, draait op Android 2.3 Gingerbread en biedt als toetje DLNA-ondersteuning, zodat je er films mee kunt streamen naar een tv die deze technologie aan boord heeft. Dit is een bijzondere feature voor dit segment.

In het vierde kwartaal wordt dit toestel in de winkels verwacht.

LG Fantasy

 

LG Victor

 

LG Gelato NFC

 

Hierboven staan de LG Fantasy, de LG Victor en de LG Gelato NFC op een rijtje. Over de Fantasy is nog weinig meer bekend dan dat het een Windows Phone Mango toestel wordt. De LG Victor is weer een Android Gingerbreadtoestel met specificaties die het toestel enkele maanden geleden nog in het high-end segment hadden gebracht. Een 1Ghz singlecore processor, een 3.8 inch OLED scherm met WVGA resolutie, een vijf megapixelcamera achter en nog een VGA-camera voor. Wifi, DLNA en WiFi Direct worden door dit toestel ondersteund. Beiden komen in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt.

De LG Gelato NFC is al eens uitgelekt als de Optimus Net, met modelnummer P690. Misschien komt dit toestel van alle besproken telefoons als eerste op de markt. De Android Gingerbreadtelefoon heeft als bijzonderheid NFC aan boord, zodat je er mobiele betalingen mee kunt verrichten, en biedt een 800Mhz processor, een 3.2 inch scherm (HVGA) en een drie megapixel camera.

Dan is er nog de LG E2 (onder), een low-end telefoon waarvan de specificaties nog niet bekend zijn. Deze goedkoopste telg van LG’s line-up zal waarschijnlijk een klein scherm krijgen, minder dan een Gigahertz processor, een camera met niet meer dan 3mp. Met dit toestel zou LG consumenten willen verleiden om de Android-markt eens te verkennen, in de hoop dat dit zo bevalt dat ze later een duurdere Androidtelefoon kopen.

Van de LG K is alleen maar de naam uitgelekt, en zijn verder geen specificaties bekend.

LG E2

 

Bron: Pocket Now

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters