Zes websites kiezen opnieuw de beste smartphones tijdens de Telecom Awards 2015

Ook in 2015 gaan zes Nederlandse telecomwebsites de Telecom Awards 2015 uitreiken. Tijdens een uitgebreide test zullen, net als in 2014, de redacties de beste smartphones van het jaar gaan testen en kiezen.

Net als in 2014 gaan ook dit jaar zes websites de Telecom Awards 2015 uitreiken. Fabrikanten zijn in de gelegenheid gesteld zelf toestellen te nomineren in drie prijscategorieën, zodat van selectie op basis van eventuele persoonlijke voorkeur bij de juryleden geen sprake kan zijn. In elke categorie worden twee Telecom Awards uitgereikt; het beste product en de beste koop. De jury, bestaande uit experts van All About Phones, Androidworld, GSM Helpdesk Nederland, Hardware.Info, Mobile Cowboys en PortableGear, zullen alle genomineerde toestellen onafhankelijk beoordelen.

Daarbij is gekozen voor een combinatie van benchmark tests en het beoordelen van de meest belangrijke functies van de toestellen door de zes juryleden. Belangrijk daarbij wordt onder andere de prestaties van de camera en de kwaliteit van het beeldscherm, het OS en de materiaalkeuze en esthetiek van de hardware. Voor het bepalen van de beste koop per categorie werden de actuele, gemiddelde verkoopprijzen genomen om tot een objectieve prijs-prestatie score te komen. Na het verzamelen en berekenen van alle beoordelingen, benchmarks en juryrapporten rollen de zes winnaars uit de bus.

De winnaars van de Telecom Awards 2015 worden op 2 november 2015 bekend gemaakt. De organisatie van de Telecom Awards maakt op 14 oktober bekend welke smartphones in iedere categorie zijn genomineerd voor een Award.

Telecom Awards 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters